Πότε έμεινε ξανά εκτός τριάδας ο Χάμιλτον;

Gazzetta team
Πότε έμεινε ξανά εκτός τριάδας ο Χάμιλτον;
Για πρώτη φορά σε 12 αγώνες ο Λιούις Χάμιλτον έμεινε εκτός της πρώτης τριάδας σε κατατακτήριες δοκιμές και θα κυνηγήσει την ένατη σερί παρουσία του στο βάθρο.

Από την τέταρτη θέση θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν στο Σότσι ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου για πρώτη φορά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίας του εκεί.

Για την ακρίβεια, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε εκτός της πρώτης τριάδας για πρώτη φορά, μετά από 12 αγώνες, καθώς η τελευταία ήταν πέρυσι στο Βέλγιο, όταν οι ποινές λόγω κινητήρα τον οδήγησαν στην εκκίνηση από την 21η θέση. Πάντως, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι στις κατατακτήριες της Ρωσίας δεν είχε την ταχύτητα που ήθελε.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος σήμερα, οπότε πρέπει να μάθω το γιατί. Έχανα μισό δευτερόλεπτο στο τελευταίο κομμάτι, γι' αυτό έχουμε να κάνουμε λίγη δουλειά. Όμως, αύριο και πάλι μπορώ να το παίξω όλα για όλα», ανέφερε ο Χάμιλτον. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που έχει στον αυριανό αγώνα και παραδέχτηκε ότι έχει δύσκολο έργο.

«Είναι πολύ γρήγορη η Ferrari, τόσο σήμερα στις κατατακτήριες, όσο και σε γενικές γραμμές, γι' αυτό θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα βρισκόμαστε αύριο. Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να περάσω μπροστά». Έτσι, θα κυνηγήσει την ένατη σερί παρουσία του στο βάθρο, τη στιγμή που τα 8 συνεχόμενα πόντιουμ είναι τα περισσότερα που έχει κάποιος οδηγός από το υπάρχον γκριντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!