Έκπληκτος από τη Ferrari ο Μπότας

Gazzetta team
Έκπληκτος από τη Ferrari ο Μπότας
Ο Βαλτέρι Μπότας έμεινε έκπληκτος από τον ρυθμό της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την τρίτη θέση.

Μέχρι τώρα η Ferrari έχει κυριαρχήσει στο απόλυτο στην πίστα του Σότσι, καθώς ήταν μπροστά σε ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές. Κάτι που εξέπληξε τον Βαλτέρι Μπότας, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την τρίτη θέση.

«Εγώ προσωπικά εξεπλάγην. Ως ομάδα σκεφτόμασταν να είμαστε καλύτεροι από το Μπαχρέιν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν πάει τόσο καλά τα πράγματα. Η Ferrari φαίνεται πως κάνει κάτι καλύτερα από εμάς και είναι απογοητευτικό που δεν είμαστε στην pole. Κάναμε καλές βελτιώσεις από χθες για σήμερα, αλλά δεν ήταν αρκετές.

Η αυριανή μέρα είναι διαφορετική ιστορία, θα είναι μεγάλος αγώνας και είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις, αλλά θα είναι κλειστή η μάχη», είπε, αρχικά, ο Φινλανδός, ο οποίος μπλόκαρε και τους τροχούς του στην τελευταία του προσπάθεια.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στη συνέχεια, κλήθηκε να εξηγήσει τι πήγε στραβά για τη Mercedes. Ο 27χρονος στάθηκε στο θέμα των ελαστικών κι ελπίζει τα πράγματα να είναι καλύτερα για τον ίδιο και την ομάδα του την Κυριακή (30/4).

«Το μοναδικό πρόβλημα ήταν πώς να πάρουμε το μέγιστο από την πάρα πολύ μαλακή γόμα. Το κάναμε καλύτερα, αλλά δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι το μονοθέσιο ή τα ελαστικά. Έχουν πολύ καλό μονοθέσιο (οι της Ferrari) και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε μπροστά τους αύριο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!