Βελτιώθηκε στο τελευταίο κομμάτι ο Φέτελ

Gazzetta team
Βελτιώθηκε στο τελευταίο κομμάτι ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι βελτιώθηκε στο τελευταίο κομμάτι της πίστας του Σότσι για να κατακτήσει την pole position.

Στην τελευταία του προσπάθεια στις κατατακτήριες δοκιμές της Ρωσίας ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρήκε πάνω από δύο δέκατα, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον Κίμι Ραϊκόνεν και να κατακτήσει την 47η pole position της καριέρας του. Ο Γερμανός τόνισε ότι βελτιώθηκε στο τελευταίο κομμάτι της πίστας του Σότσι, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση της πρωτιάς.

«Είχα έναν καλό γύρο και βελτιώθηκα στο τελευταίο κομμάτι. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο και πως θα περάσω πρώτος τη γραμμή (σε σύγκριση με τις δύο Mercedes), όμως ήμουν σεληνιασμένος! Πήγαινα πιο γρήγορα από τον Κίμι στην οθόνη μου και αμέσως άνοιξα την ενδοεπικοινωνία και ρώτησα για τους υπόλοιπους (Χάμιλτον, Μπότας).

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Πρώτα έμαθα ότι δε βελτίωσε ο Μπότας και μετά πήρα το μήνυμα ότι ήμουν στην pole. Είναι ομαδική η προσπάθεια και είναι καλό για μας που έχουμε αμφότερα τα μονοθέσια στην μπροστινή σειρά. Είναι φανταστικό να έχεις ρυθμό εδώ (στο Σότσι)», ήταν τα λόγια του.

Έτσι, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ελπίζει να κάνει το 3/4 στις νίκες την Κυριακή (30/4), ώστε να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!