Κορυφαίο ελαστικό επιδόσεων από την Goodyear (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Κορυφαίο ελαστικό επιδόσεων από την Goodyear (vid)
To Eagle F1 Asymmetric 3 κατέκτησε την πρώτη θέση της δοκιμής θερινών ελαστικών του γερμανικού περιοδικού Auto Bild Allrad.

Το υπέρ-υψηλών επιδόσεων ελαστικό της Goodyear ανακηρύχθηκε αυτό με την καλύτερη συνολική επίδοση από το γερμανικό περιοδικό Auto Bild allrad. Έχοντας σταθερά υψηλή βαθμολογία στις διάφορες δοκιμές, το ελαστικό έλαβε έπαινο ως ένα καλά ισορροπημένο ελαστικό δρόμου. Στις δοκιμές φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα κατέκτησε τη δεύτερη θέση με απόσταση φρεναρίσματος 34,8 μέτρα με αρχική ταχύτητα 100 χλμ. την ώρα.

Το ελαστικό είχε επίσης κορυφαία επίδοση στη δοκιμή υδρολίσθησης, χαρακτηριζόμενο «εξαιρετικό» σε βρεγμένο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να καταταγεί δεύτερο, τόσο στις μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ευθεία όσο και στις στροφές. Όσον αφορά στην υδρολίσθηση σε χαλίκι, το Eagle F1 Asymmetric 3 κατετάγη τρίτο.

Η τεχνολογία Active Braking αυξάνει την επιφάνεια επαφής και το κράτημα στο φρενάρισμα, που επιτρέπει μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης. Επιπροσθέτως, το νέο υλικό που αυξάνει την πρόσφυση και η συγκολλητική ρητίνη, παρέχουν καλύτερο και έλεγχο του οχήματος. Η νέα ενισχυμένη κατασκευή επιτυγχάνει να δημιουργήσει ένα ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ ελαστικό, που συμβάλει στη βελτίωση της ευελιξίας του αυτοκινήτου, της μείωση της φθοράς του πέλματος και τη βελτίωση της κατανάλωσης, λόγω της μικρότερης αντίστασης κύλισης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!