Το μέλλον της μοτοσικλέτας και του καρτ στο 7ο Motor Festival (vid & pics)

Gazzetta team
Το μέλλον της μοτοσικλέτας και του καρτ στο 7ο Motor Festival (vid & pics)
Μία ξεχωριστή... νότα θα έχει το 7ο Motor Festival, που θα διεξαχθεί σ' ένα μήνα στο ΟΑΚΑ, καθώς θα λάβει μέρος και το μέλλον των ελληνικών μηχανοκίνητων σπορ.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού τον επόμενο μήνα. Ο λόγος για το 7ο Motor Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 26-28 Μαΐου.

Μάλιστα, αυτό θα έχει μία ξεχωριστή... νότα, καθώς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργου Πατουλή, ο οποίος θα ανοίξει την αυλαία την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00, θα συνοδεύσουν μικροί αγωνιστές, που αποτελούν το μέλλον της μοτοσικλέτας και του καρτ στη χώρα μας. Ο λόγος για παιδιά από τεσσάρων έως οχτώ ετών, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για τη διοργανώτρια εταιρία, Magic Lamp, η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου ο δήμος Αμαρουσίου και συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης. Η ιδέα του Motor Festival είναι να φέρει κοντά όλο τον κόσμο και να μπολιάσει στους νέους φίλους και λάτρεις της μηχανοκίνησης την ιδέα πως η τρέλα μπορεί να γίνει χόμπι, το χόμπι άθλημα και το άθλημα πρωταθλητισμός.

Αλλά όλα αυτά με ασφάλεια, οργανωμένα και σε χώρους που επιτρέπουν την εξέλιξη αυτή. Αυτό είναι το Motor Festival, μια γιορτή που ενώνει το χθες, το σήμερα και το μέλλον της μηχανοκίνησης όπως κανένας άλλος», ήταν τα λόγια του διοργανωτή του event, Μιχάλη Κοντιζά.

Από εκεί και πέρα, το 7ο Motor Festival αναμένεται με αγωνία, καθώς όσοι παρευρεθούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δεξιοτεχνίες, επιδείξεις και όλα τα θεάματα από τον χώρο του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τέλος, να υπενθυίσουμε ότι, ως γνωστός, το παρών θα δώσει και ο πρωταθλητής Κύπρου και καταξιωμένος αθλητής του Drift σε ευρωπαϊκό επίπεδο, Πάμπος Χαραλάμπους. Θυμηθείτε στο τρέιλερ του 7ου Motor Festival τι αναμένεται να δούμε στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!