Τεράστια επιτυχία για την Έκθεση Μοτοσικλέτας

Gazzetta team
Τεράστια επιτυχία για την Έκθεση Μοτοσικλέτας
Η πρώτη Έκθεση Μοτοσικλέτας, μετά από εννιά χρόνια, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτχία, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Λίγους μήνες μετά την Έκθεση Αυτοκίνηση, το Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού άνοιξε ξανά τις πύλες του, αυτή τη φορά για τους δύο τροχούς. Από τις 20 μέχρι και τις 24 Απριλίου έλαβε χώρα η πρώτη Έκθεση Μοτοσικλέτας, έπειτα από 9 χρόνια, η οποία διοργανώθηκε από τον κλάδο δικύκλων του ΣΕΑΑ, με ανάδοχο οργανωτή την ALBATROS Events.

Αυτή ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και των εκθετών. Οι τελευταίοι ήταν 50 στον αριθμό, οι οποίοι σ' έναν χώρο 7000 τ.μ. παρουσίασαν τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν ή ενδέχεται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά, ενώ έγιναν περισσότερα από 2800 test rides με 33 μοτοσικλέτες στην πίστα που είχε σχεδιαστεί από τους διοργανωτές.

Η Έκθεση περιελάμβανε τα πάντα, καθώς υπήρξαν κληρώσεις, διαγωνισμοί, ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις, live dj, bmx, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, clubs area, παρουσία μοτοσικλετών του ΜotoGP, χρώμα, μουσική, καλή διάθεση, αλλά και εμπορικές συμφωνίες. Έτσι, αποτέλεσε τον καλύτερο τρόπο για την αφετηρία της νέας εποχής που αρχίζει για τους δύο τροχούς στη χώρα μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!