Τι σκέφτεται ο Κβιάτ ενόψει του Σότσι; (pic)

Gazzetta team
Τι σκέφτεται ο Κβιάτ ενόψει του Σότσι; (pic)
Το περσινό Γκραν Πρι της Ρωσίας σημάδεψε με αρνητικό τρόπο τον Ντανιίλ Κβιάτ, καθώς η διπλή σύγκρουση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ έφερε τον υποβιβασμό του στην Toro Rosso.

Ως πιλότος της Red Bull, ο Ντανιίλ Κβιάτ είχε ξεκινήσει μία... παράδοση να χτυπάει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, γεγονός που είχε εκνευρίσει τον Γερμανό. Ωστόσο, στον περσινό αγώνα της χώρας του ο Ρώσος το... παράκανε και το συμβάν με τον πιλότο της Ferrari ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Κακό φρενάρισμα στην πρώτη στροφή, δύο επαφές με τον Φέτελ και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής τέθηκε από νωρίς εκτός αγώνα. Γεγονός που οδήγησε στον υποβιβασμό του στην Toro Rosso για να προωθηθεί στους «κόκκινους ταύρους» ο Μαξ Φερστάπεν, κάτι που σίγουρα δεν τον βοήθησε ψυχολογικά.

Έτσι, ένα χρόνο μετά ψάχνει τη... λύτρωση, θέλοντας απλά να πάρει μερικούς πόντους για την STR. Ωστόσο, όταν σκέφτεται τον αγώνα, του έρχεται στο μυαλό το περσινό συμβάν. «Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, όταν σκέφτομαι τη Ρωσία, είναι ο Σεμπάστιαν (Φέτελ)», δήλωσε ο Κβιάτ ενόψει του προσεχούς GP.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αυτή τη φορά θα πρέπει να φρενάρει πιο γρήγορα στην πρώτη στροφή. «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι το φρενάρισμα στην πρώτη στροφή!», πρόσθεσε ο Ρώσος, που θέλει να... πάρει το αίμα του πίσω και να έχει έναν ήρεμο αγώνα με βαθμούς για την ομάδα του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!