Κράτσλοου: «Στη Honda είμαστε οι καλύτεροι αναβάτες»

Πέτρος Πιτσίνης
Κράτσλοου: «Στη Honda είμαστε οι καλύτεροι αναβάτες»
Ένα έξυπνο τρόπο για να αυξήσει τις μετοχές του βρήκε ο Βρετανός αναβάτης, μετά το 1-3-4 των Honda στο Όστιν.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο Βρετανός υποστηρίζει ότι παρότι η Yamaha παραμένει η καλύτερη μοτοσικλέτα, η Honda ήταν αυτή που κατέκτησε τις τρεις από τις τέσσερις κορυφαίες θέσεις του αγώνα στο Όστιν.

Επισημαίνει φυσικά ότι ο λόγος που οι Honda μονοπώλησαν τις πρώτες θέσεις δεν έχει να κάνει με την τεχνολογική τους υπεροπλία, αλλά με τις ικανότητες των οδηγών τους.

«Για μια ακόμα φορά η Yamaha ήταν καλύτερη από τη Honda, όμως οι αναβάτες της Honda οδήγησαν καλύτερα από αυτούς της Yamaha», δήλωσε ο μεγαλόστομος Καλ Κράτσλοου, που είχε όμως κάθε δίκιο να το κάνει. Καθώς, ξεκινώντας από την 9η θέση του grid, κατάφερε να βρεθεί πίσω από τον τρίτο Πεντρόσα.

«Ακόμα έχω το ίδιο πρόβλημα με το εμπρός μέρος της Honda, όπως και πέρυσι» συμπληρώνει ο αναβάτης της LCR. «Έχετε δει πόσες φορές έχουμε πέσει, λόγω της πρόσφυσης του εμπρός τροχού, οι αναβάτες της Honda. Ακόμα και στο Όστιν, αναγκαζόμαστε να πιέζουμε πολύ το εμπρός μέρος, γεγονός που έφερε πολλές πτώσεις στις δοκιμές».

Το γεγονός ότι οι Honda υπολείπονται των Yamaha, κάνει τους Μάρκεζ, Πεντρόσα και τον ίδιο περισσότερο επίμονους και ριψοκίνδυνους, με αποτέλεσμα να υπερβαίνουν τα όποια μειονεκτήματα απόδοσης της μοτοσικλέτας. «Είμαστε πολλοί δυνατοί οδηγοί πλέον στη Honda. Όταν σταδιακά ξεπεραστούν τα προβλήματα απόδοσης της μοτοσικλέτας, θα είμαστε σε πολύ πλεονεκτική θέση».

Μπορεί να έχει δίκιο ο Καλ σε γενικές γραμμές, μην μας διαφεύγει όμως και η λεπτομέρεια ότι στα 31 του χρόνια, βρίσκεται στο όριο ώστε να εκμεταλλευτεί τα καλά φετινά αποτελέσματα, για να προετοιμάσει το έδαφος μιας μεταγραφής σε εργοστασιακή ομάδα. Οι υπόλοιποι όμως δεν θα πλέκουν πουλόβερ στο ενδιάμεσο, ενώ το νέο αίμα από την Moto 2 όπως οι Ζάρκο και Φόλγκερ δείχνουν να έχουν το πάθος και την ταχύτητα που θα τους επιτρέψουν να πρωταγωνιστήσουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!