Ένα σεντάν από την Ινδία (pics)

Gazzetta team
Ένα σεντάν από την Ινδία (pics)
Το Maruti Dzire είναι το νέο σεντάν της Suzuki, το οποίο έκανε ντεμπούτο στην Ινδία και προσφέρεται με δύο εκδόσεις κινητήρων.

Η Maruti εδρεύει στην Ινδία, όμως αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Suzuki. Έτσι, προέκυψε ένα ξεχωριστό σεντάν, το οποίο αποτελεί το νέο compact της ιαπωνικής μάρκας και έκανε ντεμπούτο στην Ινδία. Ο λόγος για το Dzire, το οποίο εμφανίζεται με δύο εκδόσεις κινητήρων, μία πετρελαίου 1.3 λίτρων με 73 ίππους και μία βενζίνης 1.2 λίτρων με 83 ίππων.

Από εκεί και πέρα, αμφότερα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, ενώ ξεχωρίζει το γεγονός ότι έχει μειωθεί το βάρος του. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πιο ευκίνητο και πιο αποδοτικό από τον προκάτοχό του. Επίσης, έχει αναβαθμιστεί το εσωτερικό του, με την πιο προφανή προσθήκη να είναι μία οθόνη αφής με σύστημα infotainment και τα πλαστικά ένθετα από ξύλο.

Ακόμη, το Dzire συμπεριλαμβάνει τιμόνι με επίπεδη βάση, τη στιγμή που η παραγωγή του έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μανεσάρ. Τέλος, να σημειωθεί ότι αναμένεται να κοστίσει περίπου 1000 δολάρια περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο, με τις τιμές να μην έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!