Τι κοινό έχουν οι παίκτες της Τσέλσι με τα ελαστικά Yokohama; (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Τι κοινό έχουν οι παίκτες της Τσέλσι με τα ελαστικά Yokohama; (vid)
Η Yokohama δημιούργησε μια νέα σειρά ταινιών μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές παίκτες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Premier League.

Με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής της εικόνας και την αναγνώριση του εμπορικού της σήματος σε παγκόσμια κλίμακα, η Yokohama έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την Τσέλσι από τον Ιούλιο του 2015. Η βρετανική ομάδα, που είναι σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, αποτελεί τον ιδανικό εταίρο για την πραγμάτωση των στόχων της ιαπωνικής εταιρείας ελαστικών.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη αυτής της σχέσης, σηματοδοτείται από πέντε ταινίες μικρού μήκους που έχουν αντίστοιχα αντίστοιχου αριθμού θεματικές ενότητες: Δύναμη, Ταχύτητα, Εμπιστοσύνη, Αντοχή και Καινοτομία. Κάθε μια από αυτές τις ενότητες, “συνδέει” τις ικανότητες ενός παίκτη της Τσέλσι με τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης των ελαστικών της Yokohama. Το θέμα της πρώτης ταινίας μικρού μήκους “πραγματεύεται” τη δύναμη και ως εκ τούτου, ο πιο κατάλληλος για αυτό τον σκοπό είναι ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα, παίκτης – κλειδί για την Τσέλσι, που καταφέρνει να “σπάει” την άμυνα των αντιπάλων.

Η συγκεκριμένη ταινία παρουσιάζει τα ειδικά για SUV ελαστικά Geolandar της Yokohama που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κύλισης σε κάθε επιφάνεια. Το θέμα της δεύτερης ταινίας είναι η ταχύτητα, η οποία “εκπροσωπείται” από τον Γουίλιαν, μέσο παίκτη της Τσέλσι και το υψηλών επιδόσεων ελαστικό Advan, που αποτελεί άλλωστε και τη ναυαρχίδα της Yokohama.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις δύο πρώτες συναρπαστικές ταινίες της Yokohama.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!