Το ΠΠΤ πάει Τρίπολη (pic)

Gazzetta team
Το ΠΠΤ πάει Τρίπολη (pic)
Στο αεροδρόμιο της Τρίπολης μεταφέρεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλέτας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Για τον δεύτερο αγώνα της φετινής σεζόν ετοιμάζονται οι αγωνιζόμενοι όλων των κατηγοριών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών. Άπαντες θα μεταφερθούν στην Τρίπολη το προσεχές Σαββατοκύριακο (29-30 Απριλίου), καθώς ο αγώνας θα λάβει μέρος στο αεροδρόμιο της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Η πίστα θα έχει 11 στροφές και καλύπτεται από τον αεροδιάδρομο, τον χώρο στάθμευσης των αεροπλάνων και τον βοηθητικό δρόμο του διαδρόμου. Η χάραξη είναι αρεστή σε πολλούς αγωνιζόμενους και αναμένεται να έχουμε μάχες σε όλες τις κατηγορίες. Αυτές είναι των Νέων και οι Racing/SS300, Supersport, Superbike, Open.

Στην κορυφαία κατηγορία SBK ο 10 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και νικητής του πρώτου αγώνα, Σάκης Συνιώρης, αναμένεται να αντιμετωπίσει έντονο συναγωνισμό από τον Χάρη Παρασκευόπουλο, που πρόσφατα κέρδισε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, αλλά και από τους Λευτέρη Πίππο, Γιώργο Μαρκεσσίνη και Σωτήρη Μπεγνή.

Στην SSP, που ακολουθεί, οι τρεις πρωταγωνιστές του φοβερού πρώτου αγώνα, Άλεξ Παπαγεωργίου, Μιχάλης Κουτσουμπός και Δημήτρης Καρακώστας θα έχουν στο μυαλό τους και τους Σταύρο Τριντή και Θεοφάνη Μίχα, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη για τις θέσεις του βάθρου. Στη Racing ο περσινός πρωταθλητής, Λέανδρος Ντότσικας, είναι το φαβορί, όπως και στην SS300, η οποία διεξάγεται μαζί, με φαβορί τον Βασίλη Κορωνάκη.

Στην κατηγορία Νέων Οδηγών ο νικητής του πρώτου αγώνα, Νότης Παπαπαύλου, θα επιχειρήσει να επαναλάβει την επιτυχία του, αλλά θα νιώσει την πίεση του Κυριάκου Λιούτα, ενώ και η Οpen αναμένεται να έχει ενδιαφέρουσες συμμετοχές.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV, που θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τις καλύτερες στιγμές ανήμερα της Πρωτομαγιάς στις 17:00, ενώ φαίνεται ότι άπαντες έχουν αγκαλιάσει ζεστά την προσπάθεια της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, καθώς οι χορηγοί έχουν φτάσει τους 34 συνολικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!