Αναβιώνει η μάχη Αλόνσο, Μοντόγια; (vid)

Gazzetta team
Αναβιώνει η μάχη Αλόνσο, Μοντόγια; (vid)
Έπειτα από πολλά χρόνια, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά τη μάχη μεταξύ Φερνάντο Αλόνσο και Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, αλλά όχι στη Formula1.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η απόφαση του Φερνάντο Αλόνσο να χάσει το Γκραν Πρι του Μονακό για να τρέξει στα IndyCars τον φέρνει απέναντι σ' έναν παλιό του γνώριμο. Ο λόγος για τον Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, ο οποίος είναι πιο έμπειρος στη συγκεκριμένο άθλημα. Ωστόσο, και πάλι υπάρχει η πιθανότητα να αναβιώσει η μεταξύ τους μάχη, αλλά αυτή τη φορά μακριά από τη Formula1.

Βέβαια, το 2005 και το 2006 πάλεψε περισσότερο με τους Μίκαελ Σουμάχερ και Κίμι Ραϊκόνεν για τον τίτλο, όμως τις προηγούμενες χρονιές είχε μάχες με τον Κολομβιανό για τις πιο πίσω θέσεις. «Ο Χουάν Πάμπλο είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς που έχω αγωνιστεί ποτέ.

Θα μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. Τον παρακολουθώ πολύ μέσω της onboard κάμερας επειδή πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Ανυπομονώ να του μιλήσω και να δειπνήσω μαζί του στα Indy», δήλωσε ο Αλόνσο. Από τη μεριά του, ο Μοντόγια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό, ενώ έχει κερδίσει το Indy 500 το 2000 και το 2015.

«Αν μου λέγατε ότι θα κερδίσω κάποιον αγώνα εναντίον του Αλόνσο, θα ήταν σε αγώνα αντοχής και όχι στα Indy. Θα είναι καλή μέρα για τα μηχανοκίνητα σπορ να έχουμε τον Φερνάντο. Θα είναι μεγάλη η προσοχή να δουν όλοι τον Φερνάντο, εμένα και όλους τους οδηγούς να τρέχουν στα Indy», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Μάλιστα, έδωσε κι εντολές στον Αλόνσο για το τι πρέπει να προσέξει. «Πρέπει να κατανοήσει ότι είναι μεγάλος αγώνας και έχει κίνηση. Αν έχει αρκετή υπομονή και χτίσει πάνω σε αυτή, τότε θα είναι εντάξει.

Είναι πολύ καλός οδηγός και έχει καλούς ομόσταυλους», πρόσθεσε. Τέλος, πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, με δεδομένο ότι έχει τρέξει... κόσμος και κοσμάκης στα Indy.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!