Γελάει με τις κριτικές ο Αλόνσο!

Gazzetta team
Γελάει με τις κριτικές ο Αλόνσο!
Ο Φερνάντο Αλόνσο γελάει με τις κριτικές που ακούει για τη συμμετοχή του στο Indy 500 και πιστεύει πως κάποιοι δεν είναι χαρούμενοι με οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή.

Να λάβει μέρος στα IndyCars αποφάσισε ο Φερνάντο Αλόνσο, αντί για το Γκραν Πρι του Μονακό, γεγονός που έφερε πολλές κριτικές σε βάρος του. Μάλιστα, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο ήταν εκείνο που... έκρουσε πρώτος το καμπανάκι, τονίζοντας πως δε θα είναι εύκολο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Όμως, ο Ισπανός δεν πτοείται απ' ό,τι κι αν λέγεται και απλά... γελάει με τα όσα ακούει, ενώ πιστεύει πως κάποιοι «δεν είναι χαρούμενοι με οτιδήποτε στη ζωή και αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημά τους». Παρά ταύτα, γνωρίζει ότι δεν είναι το ίδιο με τη Formula1. «Είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Το μόνο που ξέρω ότι αυτά που διαβάζετε επειδή τα διάβασα κι εγώ.

Κάποιοι είναι χαρούμενοι για μένα και περίεργοι να δουν πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε», πρόσθεσε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι ήδη είχε την πρώτη του γνωριμία με την Andretti Autosport, με την οποία θα λάβει μέρος στις 28 Μαΐου, στο Barber Motorsport Park της Αλαμπάμα, όπου είχε την ευκαιρία να μπει για πρώτη φορά στο κόκπιτ, όμως όχι για δοκιμές.

Αυτές θα γίνουν στις 3 Μαΐου, δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα, τη στιγμή που ακολουθεί ένα πολυάσχολο πρόγραμμα για τον ίδιο, καθώς υπάρχουν και τα Γκραν Πρι Ρωσίας και Ισπανίας για την F1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!