Διατήρησε το απόλυτο ο Μάρκεζ

Gazzetta team
Διατήρησε το απόλυτο ο Μάρκεζ
Το απόλυτο νικών στο Όστιν διατήρησε ο Μαρκ Μάρκεζ, καθώς έκανε το 5 στα 5 επί αμερικανικού εδάφους. «Σεβασμός στον Ρόσι, θα έρθει και η μάχη με τον Βινιάλες», δήλωσε ο Ισπανός.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Να μπει ξανά στο... κόλπο του τίτλου κατάφερε ο Μαρκ Μάρκεζ, με τη νίκη του στο Όστιν. Ο Ισπανός διατήρησε το απόλυτο νικών επί αμερικανικού εδάφους, καθώς σε 5 αγώνες που έχουν γίνει εκεί έχει ανέβει ισάριθμες φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Γι' αυτό και χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του στο Τέξας, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Είναι σημαντική νίκη και σημαντικός αγώνας επειδή μετά την Αργεντινή ήταν σημαντικό να επιστρέψω με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν δύσκολος αγώνας λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα είπα στον μηχανικό μου ότι ήθελα να ξεκινήσω με τη σκληρή γόμα στο μπροστινό ελαστικό.

Πίεζα πολύ και στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω το όριο του ελαστικού επειδή δεν το είχα δοκιμάσει πολύ την Παρασκευή (21/4). Έμεινα πίσω από τον Ντάνι (Πεντρόσα) και όταν τον είδα να έχει πρόβλημα, είπα ''είναι ώρα για επίθεση''. Μετά ήταν τέλειος αγώνας για μένα, τον είχα υπό έλεγχο και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη μάχη του πρωταθλήματος», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, τόνισε πως σέβεται τον Βαλεντίνο και ότι θα έρθει και η μάχη με τον Μάβερικ Βινιάλες, με τον οποίο δεν είχε την ευκαιρία να παλέψει στο Όστιν, αφού ο συμπατριώτης του είχε πτώση. «Η πτώση του Βινιάλες δεν άλλαξε το πλάνο. Το λάθος στην Αργεντινή ήταν μεγάλο και δεν ήθελα να το κάνω ξανά.

Κάποιος είπε ότι ήμουν ήδη εκτός μάχης του τίτλου! Όμως, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Τώρα ο Βαλεντίνο (Ρόσι) οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία, ο οποίος μπορεί να μην ήταν και ο πιο γρήγορος πριν την έναρξη της σεζόν, αλλά ήταν ο πιο σταθερός. Τον σέβομαι πολύ. Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και η μάχη με τον Βινιάλες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!