Γιατί τα έβαλε με τον Ζάρκο ο Ρόσι (vid)

Gazzetta team
Γιατί τα έβαλε με τον Ζάρκο ο Ρόσι (vid)
Ο Βαλεντίνο Ρόσι τόνισε ότι είχε δύο επιλογές, αναφερόμενος στην ποινή που δέχτηκε στο Όστιν, ενώ τα έβαλε και με τον Γιόχαν Ζάρκο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πεσκάρα - Ρόμα (21+).

Από τη δεύτερη θέση είδε την καρό σημαία στο Όστιν ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος έδωσε μεγάλες μάχες για να φτάσει μέχρι εκεί. Ο «Γιατρός», όμως, τα καταφερε και τερμάτισε μια θέση πίσω από τη νίκη, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη στον ίδιο. «Είναι μεγάλη έκπληξη για μας επειδή μετά τις δοκιμές ήμασταν αρκετά απελπισμένοι.

Σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τη μοτοσικλέτα και κάναμε τη σωστή επιλογή. Το πρόβλημα ήταν ότι χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο για να καταλάβουμε τον τρόπο οδήγησης της μοτοσικλέτας και πώς να τη στήσουμε.

Όμως, έχει κάτι θετικό και μπορούσα να πιέσω και να είμαι δυνατός», ήταν τα λόγια του Doctor, ο οποίος αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την κορυφή με διαφορά έξι βαθμών από τον Μάβερικ Βινιάλες. «Έχουν περάσει μόλις τρεις αγώνες και θα είναι δύσκολο να παραμείνω σε αυτή τη θέση, αλλά πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ποινή που δέχτηκε, τονίζοντας πως είχε δύο επιλογές, και τα έβαλε με τον Γιόχαν Ζάρκο. «Για μένα η ποινή δεν ήταν σωστή διότι είχα δύο επιλογές, να πάω ευθεία ή να τρακάρω.

Το πρόβλημα δεν ήταν η διεύθυνση του αγώνα, αλλά ο Ζάρκο! Είναι πολύ γρήγορος, οδηγεί πολύ καλά και έχει ταλέντο, όμως εδώ δεν είναι Moto2 και αν θες να προσπεράσεις, το κάνεις με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να είναι λίγο πιο ήρεμος!».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!