Αντί για ρώσικη ρουλέτα! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Αντί για ρώσικη ρουλέτα! (vid)
Οι αγώνες μηχανοκίνητων είναι επικίνδυνοι. Σαχλαμάρες. Ποιά Formula 1 και ποιό Isle of Man. Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος αγώνας στα motorsport! Αγώνες με Superkarts που φτάνουν τα 220χλμ./ώρα!

Οι σχετικοί ανατριχιάζουν. Οι γνώστες βάζουν τις φωνές. Αυτή η μορφή αγώνων ξεπερνά τις αντοχές και το θάρρος πολλών αγωνιζόμενων. Σε ένα... καροτσάκι του σουπερμάρκετ ουσιαστικά, δίχως να είσαι δεμένος με ζώνες ασφαλείας ή να έχεις έναν κλωβό να σε προστατεύει, φτάνεις τα 220 χλμ./ώρα! Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος...

Η κατηγορία ονομάζεται «Superkarts» και είναι ένας συνδυασμός αγωνιστικού kart και μονοθέσιου τύπου Formula. Με δίχρονους κινητήρες 250 κ.εκ. 6τάχυτα χειροκίνητα σειριακά κιβώτια και ισχύ που ξεπερνά τους 100 ίππους, αλλά και πλήρη αεροδυναμικά αμαξώματα που δημιουργούν κάθετη δύναμη, τα λιλιπούτια αυτά οχήματα, φτάνουν τα 220 χλμ./ώρα! Η οδήγησή τους αποτελεί ένα ταξίδι στο θάρρος και στο ρίσκο. Με τον οδηγό να μην είναι δεμένος στο κάθισμα σε συνδυασμό με τις τρομερές ταχύτητες, μια πιθανή έξοδος ή ένα τρακάρισμα συνήθως δημιουργεί τραγικά αποτελέσματα στους άτυχους οδηγούς ή ακόμα και θάνατο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Δείτε το video ώστε να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!