Φορτηγό έσυρε αυτοκίνητο για έξι χιλιόμετρα (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Φορτηγό έσυρε αυτοκίνητο για έξι χιλιόμετρα (vid)
Οδηγός στις ΗΠΑ δεν κατάλαβε ότι ένα αυτοκίνητο είχε καρφωθεί στο πίσω μέρος του φορτηγού του. Σταμάτησε, χάρη στην επέμβαση άλλων οχημάτων.

Οι καπνοί, ο εκκωφαντικός θόρυβος και τα αυτοκίνητα, που προσπερνούσαν κορνάροντας και με νοήματα, δεν κατάφεραν να «ξυπνήσουν» τον οδηγό ενός φορτηγού στις ΗΠΑ, που έσερνε για περισσότερα από 6 χιλιόμετρα ένα τρακαρισμένο, στο πίσω μέρος της καρότσας, αυτοκίνητο.

Στην απίστευτη αυτή εξέλιξη ήταν μάρτυρες εκατοντάδες οδηγοί, που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους στο Cajon Pass της Καλιφόρνια. Τελικά, ένα αυτοκίνητο μπήκε εμπρός στο φορτηγό και φρενάροντας σταδιακά, κατάφερε να υποχρεώσει τον οδηγό να σταματήσει το τεράστιο όχημα.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, παρότι το τρακαρισμένο αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του φορτηγού εξείχε κατά τουλάχιστον δύο μέτρα, έβγαζε καπνούς και φυσικά έκανε πολύ θόρυβο από το σύρσιμό του στην άσφαλτο, δεν στάθηκε ικανό να ανησυχήσει τον –μάλλον οπαδό του Βούδα- οδηγό του φορτηγού.

Το θετικό του απίστευτου και κυριολεκτικά υπερβατικού αυτού συμβάντος, ήταν ότι ο οδηγός του χτυπημένου αυτοκινήτου ήταν καλά στην υγεία του, χωρίς να έχει υποστεί τον παραμικρό τραυματισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!