Ποιους ανθρώπους εκτιμά περισσότερο ο Φέτελ;

Ποιους ανθρώπους εκτιμά περισσότερο ο Φέτελ;

Ποιους ανθρώπους εκτιμά περισσότερο ο Φέτελ;

Ο οδηγός της Ferrari αποκάλυψε τις τρεις αρετές, στις οποίες δίνει τη μεγαλύτερη αξία και προσπαθεί να περάσει και στα παιδιά του, όπως έκαναν και οι γονείς του με τον ίδιο.

Στη Formula 1 είναι πολύ δύσκολο, να μπορέσεις να «διαβάσεις» τον χαρακτήρα των οδηγών, επειδή αποφεύγουν να δώσουν βορά στη δημοσιότητα κομμάτια της ψυχής τους. Ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραβίασε αυτόν τον άγραφο κανόνα σε μία συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι RTL, όπου ανέφερε ποιοι άνθρωποι τον ενδιαφέρουν στην προσωπική του ζωή.

Ο οδηγός της Ferrari ανέφερε χαρακτηριστικά τις τρεις αρετές, τις οποίες εκτιμά περισσότερο σε κάποιον και τις θεωρεί σημαντικότερες από τις υπόλοιπες.

Η πρώτη είναι, σύμφωνα με τον Φέτελ, η ειλικρίνεια. Όπως υπογράμμισε ο Γερμανός πιλότος της Formula 1, «για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτο να λένε οι άνθρωποι την αλήθεια και συμπεριφέρονται με ειλικρίνεια μεταξύ τους. Γενικότερα πιστεύω, ότι τα πηγαίνω καλύτερα με τους ειλικρινείς ανθρώπους».

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που αρέσει στον Φέτελ, είναι η ευθύτητα, «επειδή κάνει τη ζωή πολύ πιο απλή». Ο 29χρονος τονίζει στη συνέντευξή του, ότι με την ευθύτητα γλιτώνεις πολλά άσκοπα προβλήματα, αφού στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια.

Η τρίτη ιδιότητα χαρακτήρα, στην οποία δίνει ο Φέτελ μεγάλη σημασία, είναι το χιούμορ. «Δεν γνωρίζω, αν αποτελεί όντως μία αρετή. Πιστεύω, πως ναι. Πρέπει να γελάς πολύ στη ζωή», υποστηρίζει ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος πάντως πετάει κατά καιρούς ορισμένα πολύ «κρύα» αστεία και ανέκδοτα. Αυτό όμως δεν τον ενοχλεί, αφού τονίζει ότι «πηγαίνω με βάση τη στατιστική. Κάποτε θα θεωρηθεί κάποιο από αυτά πετυχημένο».

Ο Γερμανός οδηγός επιδιώκει να περάσει και τις τρεις προαναφερόμενες αξίες στα παιδιά του, όπως είχαν κάνει στο παρελθόν και οι γονείς του με τον ίδιο. «Είμαι πολύ ευγνώμων, που με ανέθρεψαν έτσι οι γονείς μου», αποκάλυψε ο «Σεμπ».
Ωραίο θα ήταν πάντως, να έκαναν ένα τέτοιο ψυχογράφημα και οι άλλοι οδηγοί της Formula 1.

Best of internet