Σε ρυθμούς IndyCar μπαίνει ο Αλόνσο

Gazzetta team
Σε ρυθμούς IndyCar μπαίνει ο Αλόνσο
Σε ρυθμούς IndyCar μπαίνει σιγά-σιγά ο Φερνάντο Αλόνσο και στις 3 Μαΐου θα κάνει τις πρώτες δοκιμές ενόψει του ντεμπούτου του.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες, ο Φερνάντο Αλόνσο θα χάσει το Γκραν Πρι του Μονακό για να λάβει μέρος στα IndyCars. Ο Ισπανός θα κάνει το ντεμπούτο του στο Indy 500 στις 28 Μαΐου, αφού θα λάβει μέρος με τη Honda και την Andretti Autosport.

Μάλιστα, ήδη το πρόγραμμα είναι... βαρύ για τον πιλότο της McLaren, με δεδομένο ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί την ομάδα της Andretti στην πίστα Barber Motorsports Park και στα... καπάκια θα «πετάξει» για τη Ρωσία, όπου θα διεξαχθεί το προσεχές Γκραν Πρι για τη Formula1.

Ακολούθως, θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για να κάνει τις πρώτες δοκιμές με μονοθέσιο των Indy στις 3 Μαΐου στην πίστα Speedway. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη... γεύση από τους αγώνες σε οβάλ, με τις δοκιμές να ξεκινούν στις 9:00 το πρωί (τοπική ώρα) της 3ης Μαΐου και να ολοκληρώνονται στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!