Μία Aventador για τον Ριμπερί (vid)

Gazzetta team
Μία Aventador για τον Ριμπερί (vid)
Ο Φρανκ Ριμπερί δείχνει να έχει καλό γούστο στα αυτοκίνητα, καθώς εθεάθη στους δρόμους του Μονάχου με μία Lamborghini Aventador SV Roadster.

Αφού φέτος δεν απολαμβάνει και τόσο τη χαρά του να βρίσκει δίχτυα, ο Φρανκ Ριμπερί απολαμβάνει το ότι έχει ένα «παχύ» συμβόλαιο με την Μπάγερν φαίνεται. Ο Γάλλος άσσος έχει μετρήσει μόλις 4 γκολ σε 18 παιχνίδια έως τώρα στη φετινή σεζόν, όμως το συμβόλαιο που έχει υπογράψει του δίνει την οικονομική δυνατότητα να κάνει πολλά πράγματα.

Κάτι που εκμεταλλεύεται στο έπακρο, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τ' αυτοκίνητο, όπου δείχνει να έχει καλό γούστο στα αυτοκίνητα. Ο 34χρονος διεθνής εθεάθη στους δρόμους του Μονάχου με μία Lamborghini Aventador SV Roadster.

Το ιταλικό supercar κλείνει δύο χρόνια και ο μία φορά πρωταθλητής Ευρώπης (Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν) και του νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (ξανά με την Μπάγερν) έχει τη δυνατότητα να το έχει στη διάθεσή του. Μάλιστα, δε βιαζόταν να πάει κάπου και βγήκε φωτογραφία μ' έναν οπαδό.

Όσο για την Aventador SV Roadster, πρόκειται για το μοντέλο που... φοράει έναν V12 κινητήρα 6.5 λίτρων, ο οποίος της δίνει αύξηση κατά 49 ίππους από την κανονική, σε ό,τι έχει να κάνει με την ισχύ, ενώ συνδυάζεται μ' ένα κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι είναι διαθέσιμα μόνο 500... κομμάτια του εν λόγω μοντέλου, τη στιγμή που καθένα από αυτά κοστίζει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι για... βαθιές τσέπες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!