Γιατί δεν ήθελε τον Έκλεστοουν ο Μπρον;

Gazzetta team
Γιατί δεν ήθελε τον Έκλεστοουν ο Μπρον;
Ο Ρος Μπρον δήλωσε ότι δε θα μπορούσε να δουλέψει μαζί με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, όμως και ότι ποτέ δεν το έκανε θέμα για να πάρει τη θέση του.

Με τον ερχομό της Liberty Media στην ηγεσία της Formula1, ο Μπέρνι Έκλεστοουν είδε τη θητεία του ως αφεντικό του σπορ να λαμβάνει τέλος, καθώς τα ηνία πήρε ο Τσέις Κάρεϊ, που έχει στο πλευρό του τους Σον Μπράτσις και Ρος Μπρον.

Ο τελευταίος ξεκίνησε να συνεργάζεται με την αμερικανική εταιρεία ως σύμβουλος, όταν αυτή προχώρησε τη διαδικασία απόκτησης των μετοχών της F1, για να πάρει εν συνεχεία τον ρόλο του γενικού διευθυντή και να αποτελεί το... δεξί χέρι του Κάρεϊ.

Ο άλλοτε επικεφαλής της Mercedes, λοιπόν, μίλησε για την... αποκεφάλιση του Έκλεστοουν, τονίζοντας ότι δε θα μπορούσε να δουλέψει μαζί του επειδή δεν ταιριάζουν οι φιλοσοφίες τους. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν το έκανε θέμα, με σκοπό να πάρει τη θέση του 86χρονου, όπως είχε παραπονεθεί ο Έκλεστοουν παλιότερα.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

«Δε θα μπορούσα να δουλέψω με τον Μπέρνι (Έκλεστοουν), όμως ποτέ δεν το έκανα θέμα. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλέψω μαζί του. Έχει κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο, με το πέρασμα των χρόνων. Όμως, δεν τον έχω δει ποτέ με σοβαρούς συνεργάτες, από πλευράς διεύθυνσης της επιχείρησης».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!