Οι Top σκηνές των Fast & Furious (vids)

Gazzetta team
Οι Top σκηνές των Fast & Furious (vids)
Δείτε στο gazzetta.gr τις Top σκηνές από τις ταινίες της σειράς Fast & Furious, που βρίσκεται στην όγδοη ταινία.

Εδώ και μία εβδομάδα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες κινηματογράφου, όπως και σε όλον τον πλανήτη, η όγδοη ταινία της σειράς Fast & Furious. Αυτή αναμενόταν και είναι εντυπωσιακή, με σκηνές που συμπεριλαμβάνουν... φουλ δράση, όμως μέχρι να τις έχουμε στη διαθεσιμότητά μας, σας παρουσιάζουμε τις Top σκηνές που έχουμε δει στις εφτά προηγούμενες ταινίες.

Τώρα αν θα βγει Top 10, Top 15 ή Top 20, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, καθώς όσο βλέπεις συνειδητοποιείς ότι σου αρέσουν κι άλλες, κι άλλες, κι άλλες! Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να τις περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ θα ξεκινήσουμε από την πρώτη και θα τις πάρουμε με τη σειρά. Είστε έτοιμοι για... τσίτα γκάζια; Let's Go!

The Fast and The Furious: Η πρώτη κόντρα

Ο Μπράιαν Ο'Κόνορ (Πολ Γουόκερ) είναι μυστικός αστυνομικός στο Λος Άντζελες και στην προσπάθεια να... ξεσκεπάσει τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) μπαίνει σ' έναν διαφορετικό κόσμο, αυτόν των αγώνων. Στην πρώτη κόντρα επιχειρεί να μπει με αποδείξεις και όχι με χρήματα, κάτι που αποδέχεται ο Ντομ. Ο Μπράιαν έχει πείσει τον εαυτό του ότι μπορεί να κερδίσει, όμως υπολόγιζε δίχως το κακό στήσιμο του αυτοκινήτου, το οποίο στη συνέχεια... έκαψε!

The Fast and The Furious: Toyota Supra vs Ferrari

Αυτή κι αν είναι επική μάχη! «Ωραίο αμάξι, πόσο πάει;», ρωτάει ο Μπράιαν, για να πάρει την απάντηση: «Τόσο που δεν αντέχει η τσέπη σου φίλε, είναι Ferrari»! Το θέμα, όμως, είναι τι έχεις κάνει κάτω από το καπό και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Toyota Supra... καταπίνει το ιταλικό supercar, αφού έχει υποστεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Βέβαια, αυτό σε συνδυασμό με την εκπληκτική-επικίνδυνη οδήγηση του Μπράιαν.

The Fast and The Furious: «Δεν είχα αυτό στο μυαλό μου»

Ο Μπράιαν έχει αποκαλυφθεί ότι είναι αστυνομικός και ο Ντομ απλά πάει με το Dodge Charger του για μία τελευταία κόντρα στο 1/4 του μιλίου εκεί που συνήθιζε να κάνει κόντρες, όταν ήταν έφηβος. Ο Μπράιαν τον ακολουθεί, αλλά δε φαντάζεται το φινάλε αυτής.

Αν και με μηχανικό πρόβλημα, ο Ντομ δε σταματάει ποτέ, όπως ούτε και ο Μπράιαν, με τους δύο άνδρες να περνούν ακριβώς μπροστά από ένα τρένο. Κάπου εκεί, όμως, πετάγεται ένα φορτηγό για να φέρει τούμπα ο Ντομ και να τραυματιστεί. Ενώ αναμενόταν η άφιξη της αστυνομίας, ο Μπράιαν του δίνει τα κλειδιά του Supra για να δραπετεύσει.

The Fast and The Furious: «Μου αρέσει ο τόνος εδώ!»

Θα κλείσουμε την πρώτη ταινία με μία σκηνή μακριά από τις κόντρες. Όλα ξεκινούν από έναν τόνο! Τι εννοούμε; Το καφέ των Τορέτο έφτιαχνε σάντουϊτς και ο Μπράιαν πήγαινε κάθε μέρα για να φάει ένα με τόνο!

Βέβαια, στόχος του ήταν η αδερφή του Ντομ, Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ)! Γεγονός που εκνεύρισε τον Βινς (Ματ Σκαλζ), ο οποίος την... έκανε κέφι από μικρό παιδί. Αυτός ήταν ο λόγος που του την... έπεσε, με τον Μπράιαν να του απαντάει απλά: «Μου αρέσει ο τόνος εδώ!». Το τι ακολούθησε μπορείτε να το δείτε στο βίντεο.

2 Fast 2 Furious: Αχ αυτό το Skyline

Περνάμε στη δεύτερη ταινία, που κατά πολλούς είναι και η καλύτερη του franchise. Στο 2 Fast 2 Furious, λοιπόν, είναι και το πολυαγαπημένο μας Nissan Skyline. Πριν πάμε στην πρώτη κόντρα, η οποία ήταν εντυπωσιακή, ο Τεζ Πάρκερ (Λουντάκρις) αναζητούσε τέταρτο για να αντικαταστήσει κάποιον Χοακίν, που είχε νυχτερινή βάρδια.

Ο Τεζ αρνήθηκε να τρέξει μαζί τους και οι υπόλοιποι τρεις δέχτηκαν να φέρει όποιον εκείνος ήθελε. Έτσι, δέχτηκε τηλεφώνημα ο Μπράιαν για να αποδεχτεί και την πρόσκληση. Είχε τέσσερα λεπτά για να φτάσει στο σημείο, όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, όταν έχεις στα χέρια σου το Skyline. Όταν έφτασε, προκάλεσε... ντόρο με το νίτρο, ευχαρίστησε τον Τεζ για την πρόσκληση και ανέβασε το στοίχημα.

2 Fast 2 Furious: Αυτή τη γέφυρα ποιος θα την περάσει;

Η αγαπημένη κόντρα, φανταζόμαστε, όλων των φαν της σειράς. Οι κινητήρες, λοιπόν, ζεσταίνονται και η τετράδα ξεκινάει για μία ενδιαφέρουσα μάχη για την πρώτη και την τρίτη θέση. Ο Μπράιαν τα βρίσκει... σκούρα απέναντι σ' ένα Supra, το οποίο αυτή τη φορά δεν πρωταγωνιστεί, αλλά πλέον είναι έμπειρος και στο φινάλε καταφέρνει να κερδίσει την κούρσα.

Βέβαια, ο Τεζ έχει άλλα σχέδια και τους βάζει να περάσουν μία γέφυρα. Ο Μπούλιτ την περνάει με επιτυχία, ενώ ο αντίπαλός του καταλήγει σε διαφημιστική πινακίδα. Όσο για τους άλλους δύο, η Σούκι (Ντέβον Αόκι) καταφέρνει και αυτή να περάσει, αλλά προκαλεί σοβαρή ζημιά στο μπροστινό μέρος της, ενώ ο Όραντζ Τζούλιους (Αμάουρι Νολάσκο), που ακολουθούσε... κόλωσε!

2 Fast 2 Furious: «Χρειαζόμαστε δύο ακόμη αυτοκίνητα»

Ο Μπράιαν και ο Ρόμαν Πιρς (Ταϊρίζ Γκίμπσον) έχουν... μπλέξει σ' ένα κόλπο της αστυνομίας, με σκοπό να... ξεσκεπάσουν τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών, Κάρτερ Βερόνε (Κόουλ Χάουζερ). Όμως, για να μην αποκαλυφθούν και για να ξεφύγουν από την αστυνομία του Μαϊάμι χρειάζονται δύο ακόμη αυτοκίνητα.

Έτσι, έρχεται η κόντρα των Evo και Eclipse Spyder με τα Yenko Camaro και Dodge Hemi, τα οποία όμως υπερτερούν κατά πολύ σε ισχύ. Γι' αυτό και οι δύο φίλοι θα πρέπει να κρατήσουν το νίτρο για το τέλος. Ο Ρομ δεν τα καταφέρνει, αλλά ο Μπράιαν τερματίζει πρώτος και οι αντίπαλοι πάνε σπίτι τους με τα πόδια!

2 Fast 2 Furious: Έξοδος διαφυγής

Οι δύο φίλοι έχουν μπλέξει για τα καλά και για να αποφύγουν τους αστυνομικούς του Μαϊάμι χρειάζονται μία έξοδο διαφυγής. Γι' αυτό, στήνουν άλλο ένα... κόλπο, το οποίο λέγεται scramble. Κατά τη διάρκεια αυτού χρησιμοποιείται μία πληθώρα αυτοκινήτων, που κοστίζουν στο σύνολο δις και όχι και εκατομμύρια.

Μάλιστα, αμφότεροι έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τα αυτοκίνητά τους και να μπουν στα δύο που κέρδισαν στην τελευταία κόντρα, προκειμένου να ξεφύγουν και να πάνε τα χρήματα που κουβαλάνε στον Κάρτερ Βερόνε. Στόχος επετεύχθη.

2 Fast 2 Furious: «Only my homeboys call me Rom, pig»

Άλλη μία σκηνή μακριά από τις κόντρες, καθώς έχει να κάνει με την αγαπημένη σε πολλούς ατάκα, που λέει ο Ρόμαν στον Μπράιαν, όταν ο τελευταίος πάει να τον βρει στο Μπάρστοου για να του ζητήσει να τον βοηθήσει στο κόλπο της αστυνομίας για να συλλάβει τον Βερόνε. Αρχικά, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, αφού ο πρώτος θεωρεί υπαίτιο τον δεύτερο για την τριετή φυλάκισή του. Στο τέλος ο Ρομ πείθεται και αμφότεροι αναχωρούν με τον Μπίλκινς (Τομ Μπάρι) για το Μαϊάμι.

2 Fast 2 Furious: Η... οντισιόν

Για να δουλέψουν για τον Βερόνε, οι Μπράιαν και Ρόμαν έπρεπε να περάσουν από... οντισιόν! Οι δύο φίλοι μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και πρέπει να μεταβούν στο καρνάγιο που τους έχει πει, ώστε να βρουν το περιεχόμενο που έχει μία Ferrari. Ωστόσο, στον δρόμο προς τα εκεί αμφότεροι βρίσκουν την ευκαιρία για μερικά... κόλπα, όπως το να περάσουν ανάμεσα σε δύο νταλίκες ή να οδηγήσουν με την όπισθεν. Όλα αυτά γιατί; Για ένα πούρο! Ή όπως είπε και ο Βερόνε: «Για μια δουλειά!».

The Fast and The Furious: Tokyo Drift: Πού πας με τη σακαράκα;

Ο Σον Μπόσγουελ (Λούκας Μπλακ) τόλμησε να μιλήσει στην κοπέλα του κορυφαίου στο κολλέγιο κι εκείνος του... την είπε για τη σακαράκα του (μία Chevrolet Monte Carlo του 1971, που δεν είχε και ιδιαίτερα κρατήματα), με τον Σον να απαντάει για τη Viper. Γεγονός που προκάλεσε ένταση, με τους δύο να θέλουν να κάνουν κόντρα, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Viper δεν έβλεπε τον λόγο.

Έτσι, το κορίτσι της παρέας έδωσε την ιδέα ο νικητής να κερδίσει εκείνη! Οι τρεις τους, λοιπόν, μπήκαν στ' αυτοκίνητα, η κοπέλα ως συνοδηγός στη Viper, και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Η μάχη ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά το τέλος άσχημα, αφού η Viper κατέληξε σε τσιμέντο και η Chevrolet έφερε πολλές τούμπες!

The Fast and The Furious: Tokyo Drift: Μην τα βάζεις με τον DK!

Έχοντας πάει στην άλλη άκρη της γης, στην Ιαπωνία και στο Τόκιο, για να ζήσει με τον πατέρα του, ο Σον δε μένει μακριά από τους μπελάδες! Γι' αυτό, τολμάει να τα βάλει με τον Τάκασι ή αλλιώς DK (Μπράιαν Τι), δηλαδή Drift King, που σημαίνει βασιλιάς του ντριφτ, τη στιγμή που εκείνος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει. Το αποτέλεσμα;

Να χάσει τον αγώνα, να διαλύσει το Nissan Silvia, το οποίο του έδωσε ο Χαν Σεόλ (Σουνγκ Κανγκ) και φυσικά να ξεφτιλιστεί μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, αλλά και στην κοπέλα που του αρέσει, που τυχαίνει να είναι σύντροφος του DK.

The Fast and The Furious: Tokyo Drift: Ντριφτ στο βουνό!

Ο Σον δεν το βάζει κάτω και καλεί τον DK σε μία τελευταία κόντρα, αυτή τη φορά όμως στο βουνό, με τον χαμένο απλά να φεύγει από την πόλη. Αν έβλεπε κανείς κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, θα του κοβόταν κυριολεκτικά η ανάσα, καθώς οι δυο τους οδηγούσαν στο όριο, τη στιγμή που... φλέρταραν με τον θάνατο. Στο τέλος, πάντως, νικητής ήταν ο Σον, που έμαθε ντριφτ, κέρδισε τον DK και πήρε τη θέση του.

Fast & Furious: Σαν τον παλιό καλό καιρό!

Στην τέταρτη ταινία ο Ντομ και η παρέα του κυνηγούν τα καύσιμα στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπως γνωρίζουν οι ίδιοι από τις παλιές καλές εποχές. Η Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να αποσπάσει τα βυτία από μία νταλίκα, με τη βοήθεια φυσικά δύο αυτοκινήτων.

Ωστόσο, στο τέλος τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο Ντομ καλείται να βγάλει το... φίδι από την τρύπα, προκειμένου ο ίδιος και η Λέτι να ξεφύγουν από το βυτίο που έχει πάρει φωτιά και τους έχει στριμώξει. Τέλος καλό, όλα καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Fast & Furious: Για μία θέση στη δουλειά!

Μετά τη Δομινικανή Δημοκρατία, άπαντες έχουν επιστρέψει στο Λος Άντζελες. Ο Μπράιαν είναι ξανά αστυνομικός, ενώ ο Ντομ πληροφορείται από την αδερφή του, Μία, για τον θάνατο της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ).

Η σύντροφός του χρησιμοποιήθηκε ως μυστικός πράκτορας από την αστυνομία στην προσπάθειά της να φέρει πίσω τον Ντομ, ο οποίος την είχε αποχωριστεί για να μην είναι δίπλα του, όταν θα συλληφθεί από την αστυνομία.

Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους έχουν κοινό στόχο, τον Αρτούρο Μπράγκα (Τζον Ορτίζ) και ο νικητής της ξεχωριστής αυτής κόντρας, η οποία έλαβε χώρα σε δρόμους του Μεξικού μέσα στην κίνηση και όχι σε αποκλεισμένους δρόμους, θα δούλευε γι' αυτόν.

Άλλη μία ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ Μπράιαν και Ντομ, με τον τελευταίο να κλέβει με ύπουλο τρόπο τη νίκη στο φινάλε. Ωστόσο, ο Μπράιαν βρήκε τον τρόπο να μπει στην οργάνωση του Μπράγκα, καθώς συνέλαβε κάποιο από τα μέλη για χρήση ναρκωτικών και το αντικατέστησε ως δεύτερος του αγώνα.

Fast & Furious: Κυνηγητό στο τούνελ!

Οι Μπράιαν και Ντομ έχουν συλλάβει τον Μπράγκα, όμως έχει ενημερωθεί η οργάνωσή του και άπαντες τους κυνηγούν στην έρημο στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, με τους δύο άνδρες να προσπαθούν να ξεφύγουν.

Έτσι, χρησιμοποιούν το τούνελ, το οποίο τους βοηθάει να περάσουν στην αντίπερα όχθη και το κυνηγητό εκεί μέσα δεν είναι κι εύκολο, καθώς περνάς οριακά μέσα σ' ένα βουνό.

Ο Μπράιαν έχει στο αυτοκίνητό του τον Μπράγκα και πίσω του τον Φοίνιξ, που αποτελεί το δεξί χέρι του Μπράγκα, ενώ ακολουθεί ο Ντομ που δίνει μάχη μ' ένα σωρό αυτοκίνητα, από τα οποία καταφέρνει να ξεφύγει για να σκοτώσει στο τέλος τον Φοίνιξ.

Fast & Furious, Fast Five: Το φινάλε και η αρχή

Η τέταρτη ταινία τελειώνει, με τον Ντομ να καταδικάζεται σε φυλάκιση από 25 χρόνια έως ισόβια για τα όσα έχει πράξει στο παρελθόν. Ωστόσο, η οικογένειά του δεν τον αφήνει έτσι. Ο Μπράιαν, η Μία, ο Τέγκο και ο Σάντος κυνηγούν το λεωφορείο που μεταφέρει τους κρατούμενους στη φυλακή για να σώσουν τον Ντομ. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκινάει και η πέμπτη ταινία της σειράς, απλά αυτή τη φορά βλέπουμε τη συνέχεια της τελευταίας σκηνής του Fast & Furious. Έτσι, δίνεται το σύνθημα για να αρχίσουν όλα και να έχουμε φουλ δράση στο Fast Five.

Fast Five: Μια βόλτα με το τρένο

Στο σπίτι τους δεν είναι, πλέον, ευπρόσδεκτοι, και η παρέα μεταφέρεται στο Ρίο της Βραζιλίας. Αρχικά, ο Μπράιαν και η Μία βρίσκουν τον Βινς, ο οποίος τους βάζει σε μία δουλειά με ληστεία αυτοκινήτων, που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία και βρίσκονται σε τρένο. Αφού το ζευγάρι καταφέρνει να φτάσει στο βαγόνι με τ' αμάξια, εμφανίζονται και οι υπόλοιποι και μαζί τους ο Ντομ.

Στην αρχή, όλα κυλούν ομαλά, όμως στη συνέχεια τα σχέδια αλλάζουν και η Μία παίρνει εντολές από τον Ντομ να πάει προς διαφορετική κατεύθυνση και να περιμένει τηλεφώνημά του, ενώ η... φαμίλια κατηγορείται για τον φόνο τριών αστυνομικών. Σε πρώτη φάση καταφέρνουν να ξεμπερδέψουν, όμως στη συνέχεια τα πράγματα μπλέκουν ακόμα περισσότερο.

Fast Five: Η κόντρα της αστυνομίας

Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να μπουν στα γραφεία της στρατιωτικής αστυνομίας και θα πρέπει να το κάνουν χωρίς να τους πιάσουν οι κάμερες ασφαλείας. Όμως, δεν τους... κάνει κανένα από τα supercars που κερδίζουν σε κόντρες και αποφασίζουν να κλέψουν τα... θηρία της αστυνομίας.

Μάλιστα, οι Χαν, Ρόμαν, Ντομ και Μπράιαν λένε να το διασκεδάσουν κάνοντας κόντρα με τα συγκεκριμένα αμάξια. Το έπαθλο είναι 1 εκατομμύριο δολάρια, με νικητή τον Μπράιαν, αλλά αποδείχτηκε ότι στο τέλος ήταν δώρο... μωρού από τον Ντομ, αφού η Μία ήταν έγκυος.

Fast Five: Το πολυπόθητο χρηματοκιβώτιο

Αφού βρίσκουν τρόπο να εισβάλλουν στη στρατιωτική αστυνομία για να κλέψουν 100 εκατομμύρια δολάρια από τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Ερνάν Ρέγες (Χοακίμ ντε Αλμέιδα), ο οποίος έχει... τρελές διασυνδέσεις στη στρατιωτική αστυνομία.

Όταν βλέπει ότι απειλούνται τα χρήματά του, αποφασίζει να τα κλειδώσει όλα σ' ένα χρηματοκιβώτιο, γι' αυτό και η οικογένεια πρέπει να... χτυπήσει στο συγκεκριμένο κτίριο. Κάτι που οδηγεί σε πλήρη δράση, με δεδομένο πως άπαντες έχουν όλη την αστυνομία του Ρίο να τους καταδιώκει.

Τελικά, καταλήγουν με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια, τη στιγμή που καταφέρνουν να ξεφύγουν και από τον Λουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος τους κυνηγάει από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας. Στο φινάλε, πάντως, τους βοηθάει, όταν η ομάδα του πέφτει σε ενέδρα και σκοτώνονται όλοι.

Fast Five: Μάχη... θηρίων

Στην πέμπτη ταινία, βέβαια, την παράσταση έκλεψε και η μεγάλη μάχη μεταξύ Ντομ και Χομπς. Ο αστυνομικός της δίωξης καταφέρνει να βρει το καταφύγιο της οικογένειας και καταστρέφει το πολυαγαπημένο αυτοκίνητο του Ντομ, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο. Γι' αυτό και... πόνεσε πολύ, ώστε τα δύο... θηρία να πιαστούν στα χέρια. Μία σκηνή που είναι... όλα τα λεφτά, αφού μιλάμε για μάχη Βιν Ντίζελ vs The Rock!

Fast & Furious 6: Το καλύτερο ξεκίνημα, μετά τη δεύτερη ταινία

Μετά το 2 Fast 2 Furious, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε ταινία της σειράς F&F να ξεκινάει με κόντρα. Μετά τη ληστεία στο Ρίο, οι Ντομ και Μπράιαν έχουν καταφύγει στα Κανάρια Νησιά και σε στενούς δρόμους κάνουν επιτέλους τη δική τους κόντρα χωρίς απατεωνιές και κλεψιές και με καθαρή οδήγηση. Νικητής από αυτή τη μάχη είναι ο Μπράιαν, που ακολούθως βρίσκει την ετοιμόγεννη Μία, με τη σύντροφό του να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Τζακ.

Fast & Furious 6: «Drive or die, remember?»

Η οικογένεια μαθαίνει ότι η Λέτι ίσως είναι ζωντανή και βρίσκεται για... δουλειές στο Λονδίνο. Εφόσον τη βρίσκει, επιθυμεί να κάνει μία κόντρα μαζί της, αφού πρώτα έχει φάει μία σφαίρα από εκείνη.

Η ατάκα «Drive or die» αναβίωσε μέσα από τα χείλη του Βιν Ντίζελ, με τους δύο να... σαρώνουν τους δρόμους του Λονδίνου. Η κόντρα βρίσκει νικητή τον Ντομ, με τη Λέτι να τον καλεί να πάει να μιλήσουν, ώστε να της αποκαλύψει ότι βρίσκεται εκεί για την ίδια, τη στιγμή που εκείνη έχει χάσει τη μνήμη της.

Fast & Furious 6: Πρώτα το τανκ, μετά το αεροπλάνο

Όσο περνούσε ο καιρός, τα προβλήματα μεγάλωναν για την παρέα του Fast & Furious και, όταν πήγαν να αντιμετωπίσουν τον Όουεν Σο, είχαν να... κάνουν σε πρώτη φάση μ' ένα τανκ! Αν και τους έκανε τη ζωή δύσκολη, κατάφεραν να το φέρουν τούμπα, ωστόσο δεν είχαν δει τίποτα! Αυτό καθώς στο φινάλε ήρθαν αντιμέτωποι μ' ένα τιτανοτεράστιο αεροπλάνο, το οποίο χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να το καταρρίψουν με τ' αυτοκίνητά τους, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν.

Fast & Furious 6: Η στιγμή του Τζέισον Στέιθαμ

Επίσης, όλα τα... λεφτά είναι και η τελευταία σκηνή, μετά τους υπότιτλους. Αυτή δείχνει την ίδια από το Tokyo Drift, όμως με μία μικρή λεπτομέρεια! Αυτή ακούει στο όνομα Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος στο Furious 7 υποδύεται τον αδερφό του Σο, Ντέκαρντ, και σκοτώνει τον Χαν. Οι συντελεστές του franchise έκαναν μεγάλη... μαγκιά με το να προσθέσουν στο καστ έναν από τους πιο σύγχρονους και πιο καλούς ηθοποιούς ταινιών δράσης.

Furious 7: Πτώση με αυτοκίνητα!

Πτώση με αυτοκίνητα από αεροπλάνο έχετε δει; Στα F&F έγινε κι αυτό! Στην προσπάθεια να βρουν τη χάκερ, εν ονόματι Ράμσεϊ (Ναταλί Εμανουέλ), οι πρωταγωνιστές κάνουν πτώση μέσω gps με τα αυτοκίνητά τους με αλεξίπτωτο. Αυτά είναι... προσαρμοσμένα στις ανάγκες της περίστασης, καθώς πέρα από την προσγείωση έχουν να επιτεθούν σ' ένα καλά εξοπλισμένο λεωφορείο.

Furious 7: Το φινάλε που άξιζε στον Πολ Γουόκερ!

Η έβδομη ταινία της σειράς αναμενόταν με μεγάλη αγωνία, καθώς ήταν αφιερωμένη στον Πολ Γουόκερ. Ο 40χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του, όταν κάηκε ζωντανός σε μία Porsche, την οποία οδηγούσε ένας φίλος του, αφού οι δυο τους είχαν φύγει από φιλανθρωπία.

Όταν έγινε το δυστύχημα, τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας ήταν στα μισά και η Universal μαζί με την παραγωγή εξέτασαν κάθε ενδεχόμενο, ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή αφιέρωση στον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Αυτό έγινε και με το παραπάνω, αφού το φινάλε συγκίνησε... κόσμο και κοσμάκη! Οι δύο αδερφοί του βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, ενώ στην ταινία είδαμε τον χαρακτήρα του Μπράιαν Ο'Κόνορ να αποσύρεται μ' ένα λευκό Toyota Supra.

Έτσι, καταλήξαμε σ' ένα Top 26, αλλά σίγουρα και πάλι θα έχετε συστάσεις, οι οποίες είναι δεκτές. Αφού, λοιπόν, είδαμε τις σκηνές από τις εφτά ταινίες της σειράς Fast & Furious, περιμένουμε να κυκλοφορήσουν και αυτές από την όγδοη, που όπως είπαμε προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!