Έρχεται στην Αθήνα το Motor Festival

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται στην Αθήνα το Motor Festival
Μετά τη Λάρισα, η εντυπωσιακή έκθεση Motor Festival για το ελληνικό motorsport θα πραγματοποιηθει στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Μαΐου 2017.

Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης κερδίζει τις εντυπώσεις και φέρνει όλο και περισσότερους λάτρεις του αθλήματος κοντά, ενώνοντας το χθες, το σήμερα και το αύριο του ελληνικού motorsport.

Μετά την επιτυχία στη Λάρισα, συνεχίζει δυναμικά με το 7ο Motor Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α. στις 27-28 Μαΐου στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση εδώ και χρόνια για την Αττική.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο ιπτάμενος και ο τζέντλεμαν της μηχανοκίνησης, ο Νώντας Λογοθέτης και ο Πάμπος Χαραλάμπους, θα δώσουν το «παρών» συμμετέχοντας στο 7ο Motor Festival, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το διήμερο 27 και 28 Μαΐου και υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ο Πάμπος Χαραλάμπους είναι ο Κύπριος πρωταθλητής του Drift που ξεχωρίζει και στο εξωτερικό. Στο Κυπριακό πρωτάθλημα πήρε την πρώτη θέση τις σεζόν 2009, 2010, 2011, 2017, ενώ έχει επιδείξει ξεχωριστά κατορθώματα και σε διεθνείς διοργανώσεις, ξεχωρίζοντας με πρωτιές στο King of Europe τις χρονιές 2015 και 2016, ενώ και στο Drift all Stars ανέβηκε στο βάθρο στην 3η θέση.

Ο Νώντας Λογοθέτης είναι ένας Έλληνας αθλητής ο οποίος ασχολείται με το επαγγελματικό motocross. Κατάφερε μόνος του να γίνει ο καλύτερος Έλληνας αθλητής freestyle motocross, ενώ είναι και ο μοναδικός σε όλη Ελλάδα ο οποίος κατάφερε τη φιγούρα λεγόμενη backflip σε απόσταση 20 μέτρων.

Η διοργανώτρια εταιρεία Magic Lamp Productions θα ανακοινώνσει το προσεχές διάστημα και άλλα σπουδαία ονόματα της μηχανοκίνησης από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα λάβουν μέρος στο 7ο Motor Festival και τα οποία εγγυώνται ότι το θέαμα θα είναι φαντασμαγορικό και θα ξεσηκώσει όσους βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!