Full Carbon η BMW HP4 Race (vid+pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Full Carbon η BMW HP4 Race (vid+pics)
Μόνο για αγωνιστική χρήση και σε μόλις 750 αντίτυπα θα παραχθεί η υπέροχη νέα δημιουργία της BMW.

Δημιουργήθηκε για τους ιδιώτες αγωνιζόμενους με τεχνολογία κατευθείαν από τις εργοστασιακές BMW που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes και είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η BMW HP4 Race είναι η μοναδική σήμερα μοτοσικλέτα με πλαίσιο και τροχούς από ανθρακονήματα, κινητήρα εργοστασιακών αγωνιστικών προδιαγραφών απόδοσης 215 ίππων και ικανότητα λειτουργίας έως τις 14.500 σ.α.λ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πλαίσιο που καλείτει να διαχειριστεί όλη αυτή την τεράστια ισχύ, έχει βάρος μόλις 7,8!! κιλά. Το συνολικό βάρος της, στα 171 κιλά γεμάτη με καύσιμο και υγρά, είναι χαμηλότερο ακόμα και από τις αγωνιστικές BMW SBK και ελάχιστα μεγαλύτερο από αυτών που συμμετέχουν στο MotoGP.

Η τεράστια ισχύς της περνάει στο δρόμο μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου έξι σχέσεων, ενώ πλειάδα ηλεκτρονικών όπως traction control wheelie control και Launch Control φροντίζουν για την άψογη συμπεριφορά της σε κάθε είδος πίστας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο το Traction όσο και το Wheelie Control ρυθμίζονται σε 15 διαφορετικά επίπεδα και μάλιστα ξεχωριστάγια κάθε σχέση του κιβωτίου.

Τιμές για τη νέα BMW HP4 Race δεν έχουν ανακοινωθεί, με δεδομένο όμως ότι η κάθε μοτοσικλέτα είναι χειροποίητη και διαθέτει τεχνολογία παγκόσμιου αγωνιστικού επιπέδου, θα κοστίζει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!