Έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στο Όστιν ο Ρόσι (vid)

Gazzetta team
Έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στο Όστιν ο Ρόσι (vid)
Ο Βαλεντίνο Ρόσι τόνισε ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στο Όστιν λόγω της πτώσης του στον περσινό αγώνα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Δυσκολίες κρύβει το Γκραν Πρι Αμερικής για τον Βαλεντίνο Ρόσι, ειδικά πέρυσι που είχε πτώση και εγκατέλειψε τον αγώνα. Ο «Γιατρος» επιθυμεί να... πάρει το αίμα του πίσω φέτος, γι' αυτό και τόνισε πως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς εκεί. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Τέξας, μου αρέσει πολύ το Όστιν.

Οι πρώτοι δύο αγώνες της σεζόν πήγαν καλά κι ελπίζω να βελτιώσω την απόδοση των πρώτων ημερών των ελεύθερων δοκιμών. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά πιστεύω στη μοτοσικλέτα μου και στην ομάδα μου. Το Όστιν είναι μία πολύ δύσκολη πίστα και λατρεύω να οδηγώ εδώ. Έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με αυτή επειδή πέρυσι στο ζέσταμα έκανα ένα μεγάλο βήμα για έναν δυνατό αγώνα, αλλά δυστυχώς έκανα λάθος.

Φέτος θα προσπαθήσω να έχω καλό αγώνα. Επίσης, μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην αμερικανική πίστα», ανέφερε ο Doctro ενόψει του GP επί αμερικανικού εδάφους. Άλλωστε, εκτός από το 2016, σε γενικές γραμμές δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα στο Όστιν. Για την ακρίβεια, ήταν τρίτος το 2013 και όγδοος το 2014, ενώ το καλύτερο πλασάρισμα ήταν η τρίτη θέση και το βάθρο του 2015.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!