Μάρκεζ, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Όστιν (vid)

Gazzetta team
Μάρκεζ, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Όστιν (vid)
Ο Μαρκ Μάρκεζ έχει κερδίσει κάθε αγώνα στο Όστιν από το 2013 και θα επιχειρήσει να κάνει το 5 στα 5 το προσεχές Σαββατοκύριακο, στέλνοντας το μήνυμά του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο Όστιν του Τέξας συνεχίζεται η δράση του Moto GP το προσεχές Σαββατοκύριακο και η πίστα Circuit of The Americas έχει μόνο έναν πρωταγωνιστή από το 2013, όταν και διεξήχθη το πρώτο Γκραν Πρι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας.

Ο λόγος για τον Μαρκ Μάρκεζ, ο οποίος έχει κερδίσει κάθε αγώνα έκτοτε, που ήταν και η πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ισπανός νιώθει σαν στο... σπίτι του στο εν λόγω σιρκουί και επιθυμεί να κάνει το 5 στα 5 εκεί. Βέβαια, φέτος έχει έναν δυνατό αντίπαλο και ακούει στο όνομα Μάβερικ Βινιάλες.

Ο συμπατριώτης του Μάρκεζ έχει ξεκινήσει δυνατά με τη Yamaha και στους δύο πρώτους αγώνες σε Κατάρ και Αργεντινή έχει κάνει το απόλυτο, ώστε να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, τη στιγμή που ο αναβάτης της Repsol Honda έχει μείνει πολύ πίσω με 13.

Πάντως, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής έστειλε το μήνυμά του ενόψει του αγώνα στο Όστιν. «Πιάστε με, αν μπορείτε», λέει ο Μάρκεζ στο σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!