Το Scrambler έγινε υπέροχο café racer

Πέτρος Πιτσίνης
Το Scrambler έγινε υπέροχο café racer
Μια νέα παραλλαγή του Ducati Scrambler, έρχεται να αναβιώσει την θρυλική μόδα των café racers της δεκαετίας του ’60.

Εξήντα χρόνια πριν, όταν οι παραλλαγές των μοτοσικλετών ήταν ελάχιστες, οι επεμβάσεις των ιδιοκτητών τους, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμούσαν, καθόριζαν και το χαρακτήρα τους.

Στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60, πολλοί ενθουσιώδεις μοτοσικλετιστές μετέτρεπαν τις καθημερινές του μοτοσικλέτες σε «αγωνιστικές», με clip on τιμόνια κα θορυβώδεις εξατμίσεις, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες από café σε café. Η κατηγορία των café racers, είχε γεννηθεί.

Σήμερα, που η τάση των νέο ρετρό μοτοσικλετών είναι πιο έντονη παρά ποτέ, η Ducati Scrambler μεταμορφώνεται σε αυτή την υπέροχη μορφή, την café racer, δύο περίπου χρόνια μετά την παρουσίασή της.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Με τη μοναδική της σχεδίαση και τον πιστό στα μοντέλα της εποχής του ’60 χαρακτήρα της, προσφέρει μια ανόθευτη νότα μοτοσικλετισμού και μια μοναδική αίσθηση οδήγησης.

Όπως και στις υπόλοιπες Scrambler, ο δικύλινδρος L κινητήρας των 803 κ.εκ. ακολουθεί την κλασική τεχνολογικά κατεύθυνση της αερόψυξης και αποδίδει 75 ίππους, ικανούς, σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των 172 κιλών, να μυήσουν στα μυστικά της σπορ οδήγησης κάθε νέο αναβάτη.

Ταυτόχρονα, η μοτοσικλέτα συνοδεύεται από ένα τεράστιο πλήθος αξεσουάρ, που είναι ικανά να κάνουν την κάθε μοτοσικλέτα αυστηρά προσωπική. Συμπληρωματικά, ρουχισμός και αξεσουάρ αναβάτη σε κλασική αισθητική και υψηλή ποιότητα, συμπληρώνουν την café racer αισθητική τόσο της μοτοσικλέτας, όσο και του αναβάτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!