Νέο ηλεκτρικό Audi σε μικρές δόσεις (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Νέο ηλεκτρικό Audi σε μικρές δόσεις (video)
To E-Tron Sportback Concept θα είναι ένα ηλεκτρικό crossover με coupe αναλογίες, που θα αποκαλυφθεί πλήρως στην έκθεση της Σανγκάης.

Μικρές λεπτομέρειες της σχεδίασης νός πολύ ενδιαφέροντος νέου πρωτότυπου μοντέλου αποκάλυψε η Audi, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου, στη Σανγκάη της Κίνας.

Το E-Tron Sportback Concept φαίνεται, παρά την ονομασία του, να βρίσκεται πολύ κοντά στην μορφή παραγωγής, είναι πλήρως ηλεκτρικό και αυτά είναι και τα περισσότερα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Παρότι το όνομα Sportback χρησιμοποιείται από την Audi για τις πεντάθυρες εκδόσεις διαφόρων κουπέ ή τρίθυρων μοντέλων της –όπως τα A3, Α5 και A7- εδώ φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαιτέρως σπορ αισθητικά crossover αμάξωμα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Κίνα έλκει πάρα πολλά λανσαρίσματα νέων ηλεκτρικών μοντέλων, καθώς ως αγορά είναι η μεγαλύτερη για τη νέα αυτή γενιά οχημάτων και δικαίως όλοι οι κατασκευαστές προσβλέπουν μια καλή πορεία σε αυτή.

Αναφορικά με το E-Tron Sportback Concept, αξίζει να αναφέρουμε ότι η δημοσίευση των πρώτων εικόνων του έγινε μέσω fb, ενώ η Audi θα συνεχίσει και την Τρίτη 18 Απριλίου με νέα video και εικόνες να βαδίζει προς την πλήρη αποκάλυψη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!