Η Toyota κέρδισε στο Silverstone (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Η Toyota κέρδισε στο Silverstone (vid)
Νίκη στις 6 ώρες του Silverstone πέτυχε η αγωνιστική ομάδα της Toyota GAZOO Racing, μετά από έναν συναρπαστικό πρώτο αγώνα ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής για το 2017.

Η Toyota GAZOO Racing σημείωσε μια δραματική νίκη στις 6 ώρες του Silverstone, τον ενακτήριο αγώνα του πρωταθλήματος αντοχής. Σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τις μικτές συνθήκες, οι Σεμπάστιν Μουεμί, Άντονυ Ντέιβιντσον και Καζούκι Νακατζίμα πήραν την πρώτη νίκη της σεζόν εμπρός σε 50.200 θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα (Σαββάτο και Κυριακή) παρά τον κακό καιρό. Το πλήρωμα της Toyota κατάκτησε και το Royal Automobile Club International Tourist Trophy, ένα τρόπαιο που απονέμεται από το 1905 και το έχουν κερδίσει θρύλοι όπως ο Τάζιο Νουβολάρι, ο Γράχαμ Χιλ και ο Στέρλινγκ Μος.
Το πρωτότυπο Toyota των Μάϊκ Κόνγουει, Καμούι Κομπαγιάσι και Χοσέ Μαρία Λόπεζ, αν και είχε κάνει τον ταχύτερο χρόνο του αγώνα, έχασε πάνω από μια ώρα λόγω ενός σφοδρού ατυχήματος και τερμάτισε τελικά στην 23η θέση. Ο Χοσέ Μαρία Λόπεζ που ήταν ο οδηγός την στιγμή του ατυχήματος, επισκέφθηκε το ιατρικό κέντρο και στη συνέχεια ταξίδεψε στο νοσοκομείο για προληπτική αξονική τομογραφία.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας άρχισε, σε ξηρό περιβάλλον μετά από 45 λεπτά αγώνα ξεκίνησε η βροχή και καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα έπεφτε κατά διαστήματα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!