Φέτελ: «Μεγαλύτερη η διαφορά από τη Mercedes»

Gazzetta team
Φέτελ: «Μεγαλύτερη η διαφορά από τη Mercedes»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε πως η διαφορά από τη Mercedes ήταν μεγαλύτερη απ' ό,τι περίμεναν στη Ferrari.

Τα 455 χιλιοστά που χώρισαν τη Ferrari από τη Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές του Μπαχρέιν μόνο προβληματίζουν τη Scuderia. Η ομάδα του Μαρανέλο έχει δείξει από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης ότι έχει... κλείσει η ψαλίδα από τα «ασημί βέλη» και μάλιστα τα σημάδια ήταν ακόμη πιο θετικά στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, όταν ήρθε η νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Γι' αυτό, ο Γερμανός τόνισε πως ήταν μεγαλύτερη η διαφορά από την ομάδα του Μπράκλεϊ απ' ό,τι περίμεναν οι κόκκινοι. «Στο Q2 σκέφτηκα ότι θα είναι κλειστή μάχη. Είμαι χαρούμενος που μπήκα στο Q3 και μετά με τον πρώτο μου γύρο. Όμως, τέσσερα δέκατα είναι μεγαλύτερη διαφορά απ' ό,τι περίμενα.

Στον τελευταίο γύρο προσπάθησα πολύ σε κάθε κομμάτι, αλλά ήμουν ελαφρώς πιο αργός. Ελπίζουμε να είμαστε πιο γρήγοροι αύριο. Δεν έχω δει πού χάσαμε τον περισσότερο χρόνο, όμως το δεύτερο κομμάτι δεν ήταν κακό. Χάσαμε λίγο παραπάνω χρόνο από τον συνηθισμένο. Ενόψει του αγώνα το σημαντικό είναι ότι το μονοθέσιο ήταν καλό σήμερα», δήλωσε ο Φέτελ.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δε θέλει να χάσει το προβάδισμα από τον Λιούις Χάμιλτον στη βαθμολογία, όπου ισοβαθμεί με τον Βρετανό στους 43 βαθμούς, και ελπίζε σε μία καλή εκκίνηση στον αγώνα της Σανγκάης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!