Όταν οι πρωταγωνιστές μιλούν για την οδική ασφάλεια (vid)

Gazzetta team
Όταν οι πρωταγωνιστές μιλούν για την οδική ασφάλεια (vid)
Οι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μίλησαν για την οδική ασφάλεια στους δρόμους και παρότρυναν τους οδηγούς να τηρούν τα όρια.

Μπορεί στην πίστα να αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, όμως στους δρόμους τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μερικοί εκ των πρωταγωνιστών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μίλησαν στην κάμερα της Cosmote TV για την οδική ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους.

Ο λόγος για τους Χάρη Παρασκευόπουλο, Λευτέρη Πίππο, Μιχάλη Κουτσουμπό, Άλεξ Παπαγεωργίου, οι οποίοι παρότρυναν τους οδηγούς να τηρούν τα όρια και να οδηγούν εκ του ασφαλούς. «Αν είστε επιθετικοί οδηγοί, ξεχάστε το.

Ελάτε στην πίστα να βγάλετε την έντασή σας», ήταν ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα που ακούστηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν του ΠΠΤ στην πίστα των Μεγάρων, που σηματοδότησε μία νέα εποχή στην ιστορία του σπορ.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις των προαναφερθέντων έγιναν από τη γέφυρα του κόμβου της Πάχης, η οποία οδηγεί στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!