Ήταν πιο ξεκούραστος ο... 350άρης Ρόσι

Gazzetta team
Ήταν πιο ξεκούραστος ο... 350άρης Ρόσι
Ο Βαλεντίνο Ρόσι συμπλήρωσε τις 350 εκκινήσεις και τόνισε ότι ήταν πιο ξεκούραστος στο Γκραν Πρι της Αργεντινής για να νιώσει άνετος στη μοτοσικλέτα του και να κάνει το 1-2 για τη Yamaha.

Το Q1 χρειάστηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι για να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές της Αργεντινής, όμως στον αγώνα εκκίνησε έβδομος, έδωσε τις μάχες του και τερμάτισε δεύτερος για να κάνει το 1-2 για τη Yamaha. Ο «Γιατρός» αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε, τόνισε πως ήταν πιο ξεκούραστος από το Κατάρ και ότι ένιωσε άνετος στη μοτοσικλέτα του.

«Ήταν καλός αγώνας, νιώθω καλύτερα από το Κατάρ. Βελτιώσαμε πολύ το στήσιμο. Μετά το Κατάρ, ήλπιζα να έρθω εδώ και να είμαι πιο δυνατός, όμως υπέφερα πολύ. Χθες ήμασταν πιο δυνατοί και επίσης τυχεροί που μπήκαμε στο Q2. Το πρωί ξεκίνησα με την πρώτη μοτοσικλέτα και δεν ήταν τόσο άσχημα.

Πρέμιερ Λιγκ, Κρίσταλ Πάλας – Αρσεναλ, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Όμως, σταμάτησα για να δοκιμάσω κάτι άλλο και ήταν σημαντικό να καταλάβω το στήσιμο για τον αγώνα. Ήταν καλή η εκκίνηση και μπορούσα να πιέσω μέχρι το τέλος. Ένιωσα άνετος στη μοτοσικλέτα και με τη φυσική μου κατάσταση επειδή στο Κατάρ ήμουν πολύ κουρασμένος.

Ήταν ωραία η μάχη με τον Καλ (Κράτσλοου), ήξερα ότι θα πάλευα μαζί του για το βάθρο. Είναι μία σημαντική δεύτερη θέση για μένα και για όλη την ομάδα, που έκανε το 1-2. Είναι καλοί βαθμοί για το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Doctor, που εξακολουθεί να κυνηγάει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο VR46 συμπλήρωσε τις 350 εκκινήσεις σε όλες τις κατηγορίες στην καριέρα του, έχοντας μετρήσει συνολικά 114 νίκες, 223 πόντιουμ, 64 pole position και 95 ταχύτερους γύρους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!