Ανεβαίνει σταθερά ο Βινιάλες, πρώτος στο ζέσταμα!

Γιώργος Βαρίνος
Ανεβαίνει σταθερά ο Βινιάλες, πρώτος στο ζέσταμα!
Έτοιμοι είναι ο Βινιάλες και ο Μάρκεζ, να κονταροχτυπηθούν στον αγώνα που ξεκινά σε λίγη ώρα στην Αργεντινή. Ο Κράτσλοου κοντά τρίτος, αλλά ο «Γιατρός» δεν το έχει βρει μόλις 12ος!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Με την πίστα Autódromo Termas de Río Hondo, στεγνή έγινε το τελευταίο 20λεπτο της μεγάλης κατηγορίας, λίγες ώρες πριν τον δεύτερο αγώνα της σεζόν στην Αργεντινή. Σε αυτές τις συνθήκες ο Μάβερικ - Top Gun - Βινιάλες ήταν και πάλι πολύ δυνατός, όπως την Παρασκευή. Ο Ισπανός πήρε την πρώτη θέση μένοντας στην πίστα με το μεσαίο πίσω ελαστικό, κάνοντας 11 συνεχόμενους γύρους, με τους 4 τελευταίους στο 1:39! Κανείς άλλος δεν κατάφερε να κάνει τόσους γύρους στο 1:39. Δεύτερος και επίσης δυνατός, αν και υστερεί από τον Βινιάλες, ο Μαρκ Μάρκεζ ο οποίος έκανε δυο εξόδους με δυο γύρους στο 1:39. Στην τρίτη θέση ο Καλ Κράτσλοου που είναι υπολογίσιμη δύναμη για το βάθρο πάνω στην Honda του.

Η καλύτερη Ducati ήταν η GP16 του Άλβαρο Μπαουτίστα! Ο Ισπανός εντυπωσίασε στους 11 συνεχόμενους γύρους που έκανε στο ζέσταμα. Το σημαντικό είναι ότι ενώ στην αρχή ήταν στο ψηλό 1:40, οι τρεις τελευταίοι γύροι του ήταν δυο στο χαμηλό 1:40 και ο τελευταίος στο 1:39,8! Με την GP16 είναι και ο Σκοτ Ρέντινγκ στην πέμπτη θέση, μπροστά από την GSX-RR του Αντρέα Ιανόνε.

Λίγο πιο πίσω βρίσκουμε τον Αλέιξ Εσπαργκαρό και την Aprilia του, με τους Ντάνι Πεδρόσα, Γιόνας Φόλγκερ και Ντανίλο Πετρούτσι να κλείνουν τη δεκάδα. Ο Ζουάν Ζάρκο έκανε τον 11ο χρόνο και ήταν 57χιλ μπροστά από τον Βαλεντίνο Ρόσι που δεν τα πήγε καλά σήμερα. Πολύ δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati, με τον Χόρχε Λορένθο να είναι 15ος και 14χιλ μπροστά από τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!