Εγκατέλειψε από την πρώτη θέση ο Μικ (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Εγκατέλειψε από την πρώτη θέση ο Μικ (video)
Ο Βρετανός οδηγός της Citroen ήταν καθαρά πρώτος την πρώτη ημέρα του ράλι Κορσικής, αλλά τη δεύτερη μέρα τον περίμενε απογοήτευση.

Με ιδανικό καιρό και πολύ όρεξη, ο Κρις Μικ κατάφερα να κρατήσει πίσω του το μεγάλο ανταγωνιστή του Σεμπαστιέν Οζιέ με το Ford Fiesta και έδειξε με το καλημέρα ικανός να επαναλάβει το θρίαμβο του Μεξικού.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπάγερν - Ντόρτμουντ (21+).

Ωστόσο πριν ακόμα βγει από την έκτη ειδική διαδρομή και δεύτερη του Σαββάτου 8 Απριλίου, ο κινητήρας του Citroen C3 WRC παρέδωσε το πνεύμα. Λάδια γέμισαν στο σημείο τερματισμού όπου με πολύ κόπο έφτασε τελικά ο Μικ, όπως και το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.

Παρότι είχε δημιουργήσει και μια σχετικά καλή διαφορά 16'' από τον Οζιέ, τελικά ο Μικ παρέδωσε την πρώτη θέση όχι στον Γάλλο, αλλά στον Βέλγο Νεβίλ. Η μάχη του Οζιέ με τον εξαιρετικά διψασμένο για νίκη οδηγό της Hyundai, είχε γυρίσει έως την 7η Ε.Δ. υπέρ του δεύτερου που προηγείτο κατά 2,2 δευτερόλεπτα.

Στο video που ακολουθεί η πραγματικά άτυχη στιγμή, που έφερε τεράστια απογοήτευση στον Μικ και η οποία πολύ παραστατικά ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του, όπως μπορείτε να δείτε και στο video.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!