Άνετο, προσιτό, ασφαλές Suzuki 200 Burgman ABS

Πέτρος Πιτσίνης
Άνετο, προσιτό, ασφαλές Suzuki 200 Burgman ABS
Άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας είναι το νέο πολυτελές scooter της ιαπωνικής μάρκας με τιμή 3.995€ και ευνοϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Η εργονοµία και η άνεση του Burgman 200 ABS ακολουθεί πιστά τις κατευθυντήριες γραµµές της δηµοφιλούς σειράς των scooters Suzuki.Εκτός από τη γνωστή αξιοπιστία της µάρκας, την ποιότητα κατασκευής του πλαισιώνουν τα νέα, ευανάγνωστα όργανα (µε αναλογικό στροφόµετρο), το standard ABS και ο µεγάλος αποθηκευτικός χώρος των 41 λίτρων κάτω από τη σέλα, ο οποίος είναι ο µεγαλύτερος στην κατηγορία του και από τους µεγαλύτερους στην κατηγορία ανεξαρτήτως κυβισμού, φιλοξενώντας 2 κράνη full face.

Επιπλέον διαθέτει 3 ντουλαπάκια στο ταµπλό συνολικής χωρητικότητας 7 λίτρων ενώ είναι εφοδιασµένο και µε παροχή ρεύµατος 12V. Τα δυνατά φώτα του Burgman 200 ABS, προσφέρουν στον αναβάτη ασφάλεια κατά τις βραδινές ώρες ενώ τα πίσω τρισδιάστατα φωτιστικά σώµατα δίνουν στο μοντέλο ακόµη πιο δυναµικό ύφος.

Ο µεγάλος, ανεµοθώρακας παρέχει κορυφαία προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες, αποτελώντας ένα ακόμα από τα πολλά πλεονεκτήματά του. Το Burgman 200 ABS µε το µικρό βάρος και την χαµηλή κατανάλωση, 3,3 λίτρα/ 100 χλμ, αποτελεί µια από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς των GT scooters.

Το Burgman 200 ABS μπορείτε να το αποκτήσετε µε µόνο €80 τον µήνα, µε προκαταβολή 15% και ετήσιο ονοµαστικό επιτόκιο 11,95% πλέον εισφοράς 0,6%, με διάρκεια αποπληρωμής 60 µήνες. Σημειώστε ότι οι νέες µοτοσικλέτες Suzuki καλύπτονται µε δυο χρόνια εγγύηση και ένα χρόνο δωρεάν οδική βοήθεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!