Μεγάλο όφελος από την Piaggio

Πέτρος Πιτσίνης
Μεγάλο όφελος από την Piaggio
Για όλο το μήνα Απρίλιο, η Piaggio προσφέρει τα μοντέλα Liberty, Medley και Beverly, με δωρεάν 24μηνη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης.

Η ιταλική μάρκα ξεκινάει μία νέα προωθητική ενέργεια με την ονομασία Bye Bye Monotony, αφιερωμένη στη δημοφιλή γκάμα σκούτερ με μεγάλους τροχούς: για όλο τον Απρίλιο, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Liberty, Medley ή Beverly, οι αγοραστές θα επωφελούνται από δωρεάν 24μηνη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης. Αυτή η προσφορά εξασφαλίζει ξένοιαστη οδήγηση για 4 συνολικά έτη.

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 έχει προγραμματιστεί εκδήλωση open house στα καταστήματα των επίσημων εμπόρων Piaggio, δίνοντάς σε όλους την ευκαιρία να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες, να δουν από κοντά και να οδηγήσουν τα διαφορετικά μοντέλα της γκάμας των ιταλικών σκούτερ με μεγάλους τροχούς, που είναι ικανή να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης.

Στα επιλεγμένα σημεία πώλησης Piaggio οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την οικογένεια σκούτερ Piaggio, ξεκινώντας από το Liberty, το πιο προσιτό της γκάμας, πλήρως ανανεωμένο και εξοπλισμένο με ABS, το Medley με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ABS και “Start&Stop” μαζί με απίστευτα μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει 2 κράνη full-face, και τέλος το μεγάλο και πολυτελές Beverly, το πραγματικό σημείο υπεροχής της γκάμας των σκούτερ Piaggio με μεγάλους τροχούς.

Για ανακαλύψετε τα σημεία πώλησης Piaggio που συμμετέχουν στην ενέργεια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://byebyemonotony.piaggio.com/gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!