ΚΤΜ για τίτλο στο Moto GP;

Gazzetta team
ΚΤΜ για τίτλο στο Moto GP;
Σύμφωνα με τον Πολ Εσπαργκαρό, η ΚΤΜ έχει στόχο να μάχεται για τον τίτλο εντός των τριών επόμενων ετών.

Η ΚΤΜ μπήκε στο Moto GP το 2017, έχοντας τη βοήθεια και τη στήριξη της Red Bull, σ' ένα πρότζεκτ που ελπίζει να τις φέρει επιτυχίες στο μέλλον. Η αυστριακή μάρκα μπήκε ως εργοστασιακή ομάδα και μόνο να αποτύχει δε θέλει. Μάλιστα, έχει υψηλές βλέψεις, καθώς θέλει να μάχεται για τον τίτλο σε τρία χρόνια.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αυτό αποκάλυψε ο Πολ Εσπαργκαρό σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Moto GP, ο οποίος τόνισε ότι η ΚΤΜ έχει το πνεύμα του νικητή. «Στην ΚΤΜ είπαν ότι θέλουν να παλεύουν για να κερδίσουν τον τίτλο σε τρία χρόνια», είπε ο Ισπανός, ο οποίος νιώθει καλύτερα στη μοτοσικλέτα της ΚΤΜ από αυτή της Yamaha.

«Είμαι αρκετά επιθετικός στην οδήγηση και με την ΚΤΜ νιώθω ότι η μοτοσικλέτα είναι δική μου, παρά με τη Yamaha. Είναι δυνατή στα φρένα». Από εκεί και πέρα, θεωρεί ότι η νέα του ομάδα «είναι ένα εργοστάσιο που έχει πνεύμα νικητή».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Πολ Εσπαργκαρό άφησε την Tech 3 Yamaha για την ΚΤΜ ενόψει της φετινής σεζόν και αναζητεί το κάτι καλύτερο, καθώς μέχρι τώρα έχει καταφέρει μόνο να τερματίσει στους βαθμούς, με καλύτερη θέση την τέταρτη, όπου έχει τερματίσει δύο φορές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!