Μία Huracan για την ιταλική αστυνομία! (vid & pics)

Gazzetta team
Μία Huracan για την ιταλική αστυνομία! (vid & pics)
Με 300 χλμ./ώρα θα καταδιώκει, πλέον, τους παραβάτες η αστυνομία της Ρώμης και της Μπολόνια, καθώς της παραδόθηκε μία Lamborghini Huracan.

«Έρχονται οι ενισχύσεις», θα λένε οι Ιταλοί αστυνομικοί και θα το εννοούν, καθώς το μυαλό θα πηγαίνει στη Lamborghini Huracan!

Το αφεντικό της ιταλικής φίρμας, Στέφανο Ντομενικάλι, παρέδωσε το... υπερόπλο της «Lambo» στον Υπουργό Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, Μάρκο Μινίτι, με την Huracan να είναι εξοπλισμένη και με το παραπάνω, ώστε όχι μόνο να κάνει περιπολίες και να καταδιώκει τους παραβάτες, αλλά και να μεταφέρει αίμα και όργανα για μεταμόσχευση.

Ο λόγος για το μοντέλο με τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 600 ίππους και το... εκτοξεύει από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δεύτερα, τη στιγμή που πιάνει μέγιστη ταχύτητα τα 300 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, η Huracan έχει ασύρματο, υπολογιστή, κάμερα για την καταγραφή κάθε συμβάντος, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στο μπροστινό μέρος ψύχεται, προκειμένου να μεταφέρονται με ασφάλεια το αίμα και τα όργανα.

Μάλιστα, έχει και απινιδωτή για την επαναφορά της καρδιάς σε κανονική λειτουργία. Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη Huracan που παραχωρήθηκε για τις ανάγκες της αστυνομίας, καθώς μετά τις αρχές της Ρώμης πήραν σειρά αυτές της Μπολόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!