Η Piaggio επιβραβεύει τους πελάτες της

Πέτρος Πιτσίνης
Η Piaggio επιβραβεύει τους πελάτες της
Η ιταλική εταιρεία προσφέρει στους κατόχους των μοντέλων της σημαντικό όφελος 20% στο κόστος των ανταλλακτικών, για συντήρηση στα επίσημα συνεργεία της.

Η Piaggio Hellas, με στόχο την επιβράβευση της πιστότητας των πελατών της, παρουσιάζει μία νέα προωθητική ενέργεια για τη διευκόλυνση της τεχνικής συντήρησης των οχημάτων τους.

Η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει:

· Παροχή έκπτωσης 20% επί της προτεινόμενης λιανικής σε όλα τα γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου

· Δωρεάν έλεγχο στάθμης υγρών (κινητήρα, ψυγείου, φρένων, μετάδοσης) συστήματος πέδησης (τακάκια, δισκόφρενα), ελαστικών και ηλεκτρικών (λάμπες φώτων, φλας κλπ.)

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Μαΐου 2017 και αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του Ομίλου Piaggio (Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi), που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι την 31.12.2014.

Οι παραπάνω έλεγχοι και οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα gr.piaggio.com .

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!