Τέχνη κάνει (σ)τους αγώνες η Ford (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τέχνη κάνει (σ)τους αγώνες η Ford (video)
Ταύτιση του χώρου των καλών τεχνών και των αγώνων φέρνει η νέα αισθητική στο αμάξωμα του Ford Focus RS RX, για το πρωτάθλημα Rally Cross 2017.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Πρωτάθλημα World RX, ο οποίος διεξάγεται 1 και 2 Απριλίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, η Hoonigan Racing θα παρουσιάσει τη νέα εμφάνιση της ομάδας των Κεν Μπλοκ και Αντρέας Μπάκερουντ. Η νέα εμφάνιση των rallycross αγωνιστικών Focus RS RX της Ford Performance σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη Ντέιβιντ Γκουίθερ, ο οποίος είναι γνωστός ως Death Spray Custom. Τα νέα χρώματα στα αυτοκίνητα των Block και Bakkerud αποπνέουν έντονη ενέργεια χάρη στους κεραυνούς που συνδυάζονται με τρισδιάστατα γραφιστικά στοιχεία.

Πέρα από τη δουλειά του στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων, ο Death Spray Custom φιλοτέχνησε τα νούμερα και τα ονόματα των δύο οδηγών. Επίσης, επανασχεδίασε τα καθιερωμένα σλόγκαν της Hoonigan “Kill All Tires,” και “Ain’t Care,” καθώς και ένα ολοκαίνουργο λογότυπο της Hoonigan πάνω στα αυτοκίνητα.

«Κάθε χρόνο εδώ στη Hoonigan Racing και στη Hoonigan Industries προσπαθούμε να δημιουργούμε τα καλύτερα αγωνιστικά χρώματα που υπάρχουν στο χώρο των αγώνων», δήλωσε ο Μπλοκ. «Έχουμε καταφέρει να εξελίσσουμε αυτό που κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να συνδυάσουμε τα χρώματά μας με εκπληκτικά γραφικά και καλλιτέχνες, ώστε τα αυτοκίνητά μας να είναι εντυπωσιακά και μοναδικά σε εμφάνιση στην πίστα. Με τον ίδιο τρόπο, θα φτιάξουμε νέα προϊόντα ένδυσης με τα λογότυπα της Hoonigan, καθώς και άλλα καταπληκτικά προϊόντα με τους συνεργάτες μας».

Συνεχίζει ο Μπλόκ: «Είμαι λάτρης της δουλειάς του David [Death Spray Custom] εδώ και καιρό και είμαι ενθουσιασμένος που μπορέσαμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία της φετινής μας εμφάνισης. Είναι σημαντικό να τον έχουμε κοντά μας ως κομμάτι της ιστορίας της αγωνιστικής ομάδας μας».

«Έφαγα τα νιάτα μου στριμωγμένος στο πίσω κάθισμα ενός παλιού Ford Escort αναζητώντας ειδικές διαδρομές σε όλη τη Μ. Βρετανία», δήλωσε ο Death Spray Custom. «Το 2017 είναι λογικό να αφιερώσω χρόνο για τον Κεν Μπλοκ και την ομάδα της Hoonigan».

Για να απολαύσετε τα νέα χρώματα των αυτοκινήτων και τους Μπλοκ/Μπάκερουντ σε καταιγιστική δράση, μην χάσετε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος World RX για το 2017, μέσω live streaming στο www.fiaworldrallycross.com/live.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!