Με VW "τρέχει" ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Με VW "τρέχει" ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης
Την υποστήριξη των αυτοκινήτων της Volkswagen θα έχει ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Την Κυριακή 2 Απριλίου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 21.000 δρομέων από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Με ένα στόλο 16 αυτοκινήτων στη διάθεση της διοργάνωσης και με το ηλεκτροκίνητο e–Golf να συνοδεύει τον αγώνα ως όχημα χρονομέτρησης, η Kosmocar-Volkswagen στηρίζει ως Επίσημος Χορηγός το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Ταυτόχρονα η VW θα είναι Επίσημος Χορηγός και του επερχόμενου 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης. Οι δύο διοργανώσεις, οι οποίες πέραν του αθλητικού, έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα, αποτελούν την εαρινή και τη φθινοπωρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης.

Η Kosmocar-Volkswagen, θα «τρέξει» στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με τη δική της ομάδα δρομέων, την «VOLKSWAGEN RUNNING TEAM», στην οποία θα πάρουν μέρος φίλοι της μάρκας Volkswagen, καθώς και εργαζόμενοι του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Eμπόρων της Kosmocar.

Αναφερόμενος στη χορηγία 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen, δήλωσε:

«Με την χορηγία της διοργάνωσης του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», η Kosmocar-Volkswagen, αγκαλιάζει και στηρίζει έμπρακτα το σημαντικότερο αθλητικό & κοινωνικό γεγονός που βιώνει η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα. Προτρέπουμε λοιπόν το ευρύ κοινό να έρθει και αυτό πιο κοντά στον αθλητισμό, αγκαλιάζοντας με την σειρά του μια διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας, που «ταξιδεύει» το όνομα της Ελλάδας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε όλο τον κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος θεσμικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!