Ποιος ποδοσφαιριστής πουλάει τη Ferrari του; (pics)

Gazzetta team
Ποιος ποδοσφαιριστής πουλάει τη Ferrari του; (pics)
Μία Ferrari 360 Spider θα πουληθεί σε δημοπρασία και είναι μεγάλης σημασίας, όχι μόνο λόγω του ονόματός της, αλλά και λόγω του ιδιοκτήτη της, που είναι παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου.

Όλοι γνωρίζουν τι εστί Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αλήθεια είναι ότι έχει πλουτίσει από διαφημίσεις και φωτογραφίσεις, καθώς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και στον χώρο του μόντελινγκ, τη στιγμή που τα συμβόλαιά του ήταν... χρυσά! Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχει στο γκαράζ του κάθε λογής supercar ή hypercar ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο... τραβούσε η όρεξή του!

Ένα εξ' αυτών, λοιπόν, είναι και μία Ferrari 360 Spider, την οποία θα πουλήσει σε δημοπρασία που θα οργανώσει η H&H. Ο λόγος για το μοντέλο με τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 3.6 λίτρων, που αποδίδει 394 ίππους, με τη μετάδοση της κίνηση να γίνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Όσο για την αξία του ιταλικού supercar, αναμένεται να είναι από 85 έως και 95 χιλιάδες λίρες, που... μεταφράζονται από 100 μέχρι και 110 χιλιάδες ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχει διανύσει μόλις 12553 χιλιόμετρα, τη στιγμή που περιλαμβάνει ενημερωμένο βιβλίο σέρβις, αλλά και αποδείξεις ότι ανήκει στον Άγγλο παλαίμαχο, πλέον, άσο του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει εστιάσει την προσοχή του τα τελευταία χρόνια στην οικογένειά του, στην ακαδημία του και στις επιχειρήσεις του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!