Πού μπορεί να σε οδηγήσει ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο; (pics)

Gazzetta team
Πού μπορεί να σε οδηγήσει ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο; (pics)
Σίγουρα δε θες το αυτοκίνητό σου να είναι ελαττωματικό, και αν συμβεί αυτό, τότε μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις ακρότητες!

Ο καθένας μας σε αυτόν τον πλανήτη δε θέλει να δει το αυτοκίνητό του να βγαίνει ελαττωματικό, είτε το αγοράσει ως καινούριο, είτε ως μεταχειρισμένο. Μάλιστα, αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορεί να σου... γυρίσουν τα μυαλά και να κάνεις μερικές ακρότητες! Όπως έπραξε κι ένας άνδρας στο Λονδίνο.

Όπως μαρτύρησε ο ίδιος, το πρώτο κίτρινο λαμπάκι άναψε μόλις έξι εβδομάδες, αφού αγόρασε το Range Rover, ώστε να χρειαστεί να το κινήσει με σταθερή ταχύτητα 50 μίλια/ώρα (περίπου 81 χλμ./ώρα) για 30 λεπτά. Βέβαια, με το πέρασμα του καιρού, άναψαν πολλά λαμπάκια, ώστε το ταμπλό του αυτοκινήτου να μοιάζει «με Χριστουγεννιάτικο δέντρο», όπως είπε και ο ίδιος.

«Το έχω μόνο δέκα μήνες και έχω μόνο προβλήματα. Το είχα έξι εβδομάδες, όταν άναψε το πρώτο λαμπάκι», είπε ο εν λόγω κύριος με έντονο παράπονο. Τι έπραξε, λοιπόν; Έκανε γκράφιτι και άφησε σημειώματα με διάφορα μηνύματα κατά της Range Rover πάνω στο όχημά του, το παράτησε έξω από αντιπροσωπεία και απείλησε ότι θα το κάψει μπροστά στην κάμερα, αν δεν του το φτιάξουν!

«Ήθελα όλος ο κόσμος να ξέρει τι φριχτό αυτοκίνητο είναι πριν το αγοράσουν», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του μαύρου Range Rover Sport, το οποίο του κόστισε παραπάνω από 70 χιλιάδες λίρες (περίπου 81 χιλ. ευρώ).

Μάλιστα, τόνισε ότι μόνο δωρεάν δεν είναι η επισκευή, κάτι που του υποσχέθηκε η αντιπροσωπεία, με δεδομένο ότι θα πρέπει να πληρώνει 25 λίρες (περίπου 29 ευρώ) τη μέρα για το πάρκινγκ, 11,50 λίρες (13,30 ευρώ) για φόρο λόγω συμφόρησης, καθώς και να νοικιάσει ένα άλλο αυτοκίνητο, ώστε να του κοστίσει συνολικά 1000 λίρες (1157 ευρώ).

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Range Rover επικοινώνησε επανειλημμένως μαζί του για να του ζητήσει να μετακινήσει το όχημα, όμως ο ίδιος δείχνει να μην πτοείται. «Αν δεν κάνουν κάτι τις επόμενες εβδομάδες, θα νοικιάσω ένα στούντιο παραγωγής, θα καλέσω τα μέσα ενημέρωσης και θα το κάψω ζωντανά μπροστά στην κάμερα».

Όσο για τα μηνύματα, ένα από αυτά έλεγε: «Μην εμπιστεύεστε τη Range Rover», κι ένα άλλο πρόσθετε: «Το αυτοκίνητο δε λειτουργεί σκόπιμα. Η Range Rover δε νοιάζεται»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!