Ανανεωμένο το Lexus NX στη Σανγκάη

Πέτρος Πιτσίνης
Ανανεωμένο το Lexus NX στη Σανγκάη
Με αισθητικές κυρίως βελτιώσεις, το μικρότερο SUV της Lexus θα κάνει την εμφάνισή του στη διεθνή έκθεση της Σανγκάης στην Κίνα τον Απρίλιο.

Το Lexus NX βρίσκεται στην αγορά εδώ και τρία χρόνια. Ο δυναμικός και με έντονες ακμές σχεδιασμός του, που εντυπωσίασε και αποτέλεσε τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Lexus και για το μεγαλύτερο RX, θα υποστεί μια ανανέωση "μέσης ηλικίας", όπως είθισται στα περισσότερα μοντέλα.

Ωστόσο δεν θα είναι μόνο το αμάξωμα που θα υποστεί το μικρής έκτασης facelift αλλά και το πολυτελές εσωτερικό. Η Lexus δεν ανοίγει περισσότερο τα χαρτιά της, αλλά αναμένεται, πέρα από την αναβάθμιση των υλικών και του εξοπλισμού, η υιοθέτηση των τελευταίων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης και ίσως κάποιων στοιχείων ημι αυτόνομης κίνησης. Αυτά τα τελευταία άλλωστε θα αποτελούν από εδώ και στο εξής στοιχεία του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού όλων των SUV κύρους της αγοράς, που αποτελούν και τον άμεσο ανταγωνισμό του NX.

Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να είναι άμεσα διαθέσιμο στην αγορά, σε τιμές που δεν θα διαφοροποιηθούν από αυτές του υπάρχοντος και οι οποίες ξεκινούν από τις 48.000€ περίπου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!