Τι... άνοιξε την όρεξη του Χάμιλτον;

Gazzetta team
Τι... άνοιξε την όρεξη του Χάμιλτον;
Η ήττα του από τον Νίκο Ρόσμπεργκ πέρυσι... άνοιξε την όρεξη στον Λιούις Χάμιλτον, που θέλει περισσότερο από ποτέ να κατακτήσει τον τίτλο.

Δεν μπορούσε να... χωνέψει ο Λιούις Χάμιλτον ότι πέρυσι έχασε τον τίτλο από τον Νίκο Ρόσμπεργκ, με τον οποίο έχει έρθει στα... μαχαίρια αρκετές φορές. Όμως, η ήττα του Βρετανού φαίνεται πως του... άνοιξε την όρεξη, ώστε να θέλει περισσότερο από ποτέ να κατακτήσει τον τίτλο το 2017. «Είχα φανταστική μάχη τα τελευταία χρόνια και πέρυσι είναι η πιο κλειστή μάχη που είχα ποτέ.

Όμως θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα περισσότερο από ποτέ. Η... πείνα έχει διπλασιαστεί», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής. Βέβαια, θεωρεί πιο δύσκολο και ανώτερο αντίπαλο τον Σεμπάστιαν Φέτελ από τον Ρόσμπεργκ σε μία ακόμη μάχη με Γερμανό οδηγό. Επίσης, η διαφορά είναι ότι σέβεται τον πιλότο της Ferrari και του έχει έναν θαυμασμό, γι' αυτό και η αγκαλιά στον αγώνα της Αυστραλίας στη Μελβούρνη.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ατέλειωτο live streaming! Forza Vista!

Έτσι, ο Χάμιλτον ετοιμάζεται να περάσει... στην αντεπίθεση, αρχής γενομένης από την Κίνα, ώστε να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει. «Κρατάω το κεφάλι χαμηλά, θα ξεκουραστώ και θα σιγουρέψω ότι θα επιστρέψω στη μάχη για τον επόμενο αγώνα στην Κίνα. Ελπίζω και θέλω να κερδίσω για την ομάδα και τους οπαδούς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!