Στην τελική ευθεία για το Motor Festival της Λάρισας (vid & pics)

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία για το Motor Festival της Λάρισας (vid & pics)
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του 6ου Motor Festival, το οποίο θα διεξαχθεί το πρώτο διήμερο του Απριλίου στη Λάρισα.

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για τη διεγαγωγή του 6ου Motor Festival, που θα διεξαχθεί το πρώτο διήμερο του Απριλίου στη Σκεπαστή Νεάπολης στη Λάρισα. Πρόκειται για τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και όχι μόνο, στην Ελλάδα, που διοργανώνεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Φέτος όλα ξεκινούν από την πόλη του κάμπου, τη στιγμή που θα ακολουθήσει κι ένα event στις 27 και 28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, την Τρίτη (28/3) ανακοινώθηκαν και οι συμμετέχοντες του Motor Festival και αναμένεται να έχουμε ξεχωριστές παρουσίες. Ο λόγος για τη Ford Mustang GT, αλλά και το Peugeot 3008, που κέρδισε στο Ράλι Ντακάρ του 2017.

Η αυλαία, λοιπόν, θα ανοίξει την Παρασκευή (31/3) στις 18:00 με το opening party, απ' όπου θα περάσουν όλοι οι συμμετέχοντες πριν προσφέρουν το θέαμα το Σαββατοκύριακο (1-2/4) από τις 11:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, προηγήθηκε και συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς (ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής και διαφήμισης Magic Lamp Productions) τόνισε πως αυτή η φιέστα θα ξεσηκώσει τους θεατές απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας, που θα δώσουν εκεί το παρών.

«Το Motor Festival είναι η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκινήτου κόσμου στην Ελλάδα και τελεί υπό την στήριξη αθλητικών συλλόγων, στη Λάρισα ειδικότερα θα υποστηριχθεί από το σύλλογο ΛΑΜΚΕ, ενώ διοργανώνεται από την Εταιρεία Παραγωγής και διαφήμισης Magic Lamp.

Οι θεατές που θα βρεθούν στη Σκεπαστή Νεάπολης πέραν της τύχης του να απολαύσουν έναν φαντασμαγορικό σοόυ, θα έχουν και την ευκαιρία να φύγουν με κάποιο δώρο από τα εκατοντάδες που θα μοιράζονται κάθε μία ώρα», είπε, μεταξύ άλλων, για να αναφερθεί και στις συμμετοχές, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη νίκη του ελληνικού μηχανοκίνητου χώρου.

«Το 6ο Motor Festival είναι μια μεγάλη νίκη του ελληνικού μηχανοκίνητου χώρου, καθώς το αγκάλιασε πραγματικά. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νίκη είναι η συμμετοχή». Επιπλέον κάλεσε όλο τον κόσμο «να έρθει στο φεστιβάλ της Λάρισας» και κατέληξε λέγοντας πως «επόμενος στόχος μας είναι η επιτυχία και της επόμενης διοργάνωσης στις 27-28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Σας ευχαριστούμε όλους»!

Από εκεί και πέρα, εκτός της Mustang GT, η Ford Αναστασίου θα έχει και τα νέα Focus ST, Kuga, τη στιγμή που το Peugeot 3008 θα είναι διαθέσιμο από την αντιπροσωπεία Λαμπρούλης, με την Jeep να παρουσιάζει το Renegade, το οποίο θα διαθέσει και για test drive. Από πλευράς εμπόρων, μπήκε στη λίστα την τελευταία στιγμή ο Νίκος Τσόγιας, που φημίζεται για το εμπόριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με πάνω από 250 κομμάτια.

Μάλιστα, θα δημιουργήσει κι ένα μικρό Bazaar με μοναδικές προσφορές για τους υποψήφιους αγοραστές ενός μεταχειρισμένου οχήματος. Για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας ο κ. Μαργαρίτης με την KYMCO και ο κ. Χονδροδήμος με την SYM θα προσφέρουν στους επισκέπτες τα νέα τους scooter για test drive στην Arena του Motor Festival, όπου τα εμπόδια θα είναι πολλά, αλλά η διασκέδαση μεγάλη! Από την αθλητική λέσχη ΛΑΜΚΕ θα είναι οι Χρήστος Σάιτας, Αχιλλέας Μπόχωρης, Νίκος Μπότης, Γιάννης Αυλογιάρης, Δημήτρης Κακαράντζας, Νίκος Τσιφούτης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Κώστας Κατίδης, Αντώνης και Άκης Ασμανίδης, Αχιλλέας και Αποστόλης Τσιβόπουλος, Μάκης Αγγλόπουλος, Αποστόλης Ζήσαρος, Χριστόφορος Χουλιάρας, και Δημήτρης Περήφανος.

Από τη Λέσχη της Λάρισας των 4x4 θα είναι οι Γιώργος Τσουράκης, Θεόδωρος Χονδροδήμος, Αντώνης Κουτσοδόντης και Χρήστος Ντάγκας Από τη Λάρισα στο 6o Motor Festival θα πάρει μέρος και η τρελοομάδα των Zerofucks.

Επίσης, παρούσα θα είναι και η ομάδα Centaurus Racing Team, που αποτελεί τη νέα γενιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού και έχει λάβει μέρος στο F1 In Schools. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι στο Motor Festival της Λάρισας θα έχουμε 350 εκθεσιακά οχήματα, 100 εκθεσιακά περίπτερα και δεκάδες περίπτερα από αθλητές στο Service Park.

Για την ακρίβεια οι εκθέτες, που θα συμμετάσχουν, θα είναι οι Νίκος Τσόγιας, Τσούρβας Αστέριος, Αλεξανδράκης Ιωάννης, Σύλλογος Συνεργειών Παληγιάννης, Πατσούρας Κωνσταντίνος, Λιάκος Νίκος, SYM Χονδροδήμος, Νεντούδης Ελαστικά, Λαμπρούλης Peugeot Jeep, Μαργαρίτης kymco, TGS PARTS Τσιγκουράκος, Τόγελος Βασίλης, Τίτος Χατζηδάκης, Χουλιάρας Χρήστος, Trikalos Racing, Car Expert, Στρούγκης Φώτης, Στραβοκώστας Μεμβράνες, Καραλοΐζος εξατμίσεις, Αυτοκίνηση Σχολή οδηγών, Αναστασίου Ford, Ντάνος Κώστας μεμβράνες, Δημήτρης Μπούμπουρας Ποδήλα, Γαλάνη Tσουμάνης, Λιάκος Νίκος, Ευάγγελος Μπαταρίες, Βανακάρας, Σιακαβέλης Ελαστικά, Ντάγκας Χρήστος, Αγγλόπουλος Μάκης, Πούλιος ηχοσυστήματα, Γοτσιος.

Τέλος, να σημειωθεί πως θα υπάρξουν βραβεύσεις και καλλιστεία ομορφιάς για μοτοσικλέτες αυτοκίνητο, τη στιγμή που θα βραβευτεί ο πιο δημοφιλής εκθέτης και η πιο δημοφιλής συμμετοχή μέσω του διαγωνισμού που έχει ξεκινήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (#themotormoment).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!