Θα φύγει πρόωρα από τη McLaren ο Αλόνσο;

Gazzetta team
Θα φύγει πρόωρα από τη McLaren ο Αλόνσο;
Ο Μαρκ Γουέμπερ πιστεύει ότι ο Φερνάντο Αλόνσο δε θα κάτσει και πολύ στη McLaren, ώστε να την αφήσει στα... κρύα του λουτρού μεσούσης της σεζόν.

Τα προβλήματα της Honda για τρίτη σερί χρονιά έχουν απογοητεύσει τους πάντες στη McLaren, ειδικά τον Φερνάντο Αλόνσο, που περιμένε πολύ περισσότερα πράγματα πριν από την έναρξη της σεζόν. Ο Ισπανός εκφράζει συνεχώς τη δυσαρέσκειά του για τον κινητήρα που προσφέρει η ιαπωνική φίρμα τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν ο ένας και οι δύο βαθμοί, αλλά να κερδίζει αγώνες και τίτλους.

Κάτι που τόνισε και ο Μαρκ Γουέμπερ, μιλώντας στο βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Sporza, με τον Αυστραλό να πιστεύει ότι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής θα αφήσει την ομάδα του Γουόκινγκ στα... κρύα του λουτρού μεσούσης της σεζόν. «Ίσως ο Φερνάντο (Αλόνσο) να μη μείνει όλη τη χρονιά. Είναι σαν την κόλαση, είναι απογοητευμένος και δε θέλει να τερματίζει έβδομος ή έκτος.

Για τον Στόφελ (Φαντόρν) είναι καλοί οι βαθμοί, όμως ο Φερνάντο δεν ενδιαφέρεται για τους βαθμούς, θέλει να μάχεται για βάθρα. Βρίσκεται πολύ, πολύ μακριά από εκεί που θέλει», δήλωσε ο πρώην πιλότος της Formula1, που στο Γκραν Πρι της χώρας του ανέβηκε στο βάθρο για τις απαραίτητες συνεντεύξεις.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλόνσο μέχρι πέρυσι ανησυχούσε για τους νέους κανονισμοί, όμως οι αλλαγές έχουν εντυπωσιάσει την πλειοψηφεία των οδηγών. Ωστόσο, και να είχε παράπονο από τους κανονισμούς, θα είχε και πάλι τον... πονοκεφάλο του κινητήρα. Άλλωστε, έχει δηλώσει ότι το σασί λειτουργεί πολύ καλά και πως το μοναδικό πρόβλημα είναι η μονάδα ισχόυς της Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!