Παίρνεις σύνταξη από τη Formula1. Τι κάνεις μετά; (pics)

Gazzetta team
Παίρνεις σύνταξη από τη Formula1. Τι κάνεις μετά; (pics)
Όλοι παίρνουν την απόφαση κάποια στιγμή να αποσυρθούν από τη Formula1, αλλά τι κάνουν στη μετέπειτα ζωή;

Δύο σημαντικές αποχωρήσεις είχε η Formula1 το 2016, καθώς οι Νίκο Ρόσμπεργκ και Τζένσον Μπάτον αποφάσισαν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Βέβαια, ο Βρετανός το έκανε προσωρινά, καθώς σκοπεύει να επιστρέψει το 2018, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει αυτό στην πράξη.

Ωστόσο, το θέμα είναι το τι κάνουν στη μετέπειτα ζωή, ακόμα κι αν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν το... comeback στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Ρόσμπεργκ έχει εστιάσει την προσοχή του στην οικογένειά του, όμως δε θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία.

Μαζί του, βέβαια, η σύντροφός του, Βίβιαν, και η νεογέννητη κόρη του. Μάλιστα, έδωσε και συγχαρητήρια στον Σεμπάστιαν Φέτελ και στη Ferrari για τη νίκη τους στη Μελβούρνη. Όσο για τον Μπάτον, επέλεξε να μείνει για λίγο μακριά από την F1.

Για την ακρίβεια, ο Βρετανός βρέθηκε στην Καλιφόρνια και στην πίστα της Φοντάνα για να παρακολουθήσει τον αγώνα που έγινε εκεί για το NASCAR. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, μάλιστα, ελπίζει η Liberty Media να... αντλήσει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στις κερκίδες και να τη φέρει στην F1.

Έτσι, λοιπόν, ο καθένας επιλέγει διαφορετικό τρόπο στη μετά Formula1 εποχή για να περάσει όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχει. Κάποιος άλλος στη θέση τους θα μπορούσε να βρεθεί ακόμα και στο Άλμπερτ Παρκ για να δει από κοντά το Γκραν Πρι ή να το... έριχνε σ' ένα άλλο σπορ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!