Συνεχίζεται η εκπαίδευση του Μικ Σουμάχερ (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Συνεχίζεται η εκπαίδευση του Μικ Σουμάχερ (video)
Επιτέλους ο υιός Σουμάχερ βγήκε στο δρόμο στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του για την απόκτηση διπλώματος. Ακόμα και εκεί όμως, συνάντησε ένα… safety car.

Στη δεύτερη συνέχεια των χιουμοριστικών video σχετικά με την εκπαίδευση του Μικ Σουμάχερ στην οδήγηση που δημιούργησε η Mercedes, ο Γερμανός κωμικός Μάρκους Στολ έρχεται αντιμέτωπος με τις ακαριαίες αντιδράσεις του 18χρονο πιλότου, καθώς και με ένα όχημα καθαρισμού σε ρόλο safety car.

Τα κωμικά ευρήματα της σειράς των πέντε video βασίζονται στο γεγονός ότι ο γιός του Μίκαελ Σουμάχερ είναι ήδη ένας έμπειρος οδηγός αγώνων, που με διακρίσεις στην F4 ανέβηκε φέτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της F3. Ωστόσο, όπως όλοι οι νέοι της ηλικίας του, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει τη σχετική άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο.

Στα εικονικά αυτά μαθήματα ο κωμικός Μάρκους Στρολ έχει αναλάβει το ρόλο του δασκάλου, που δεν μασάει ούτε από το βαρύ όνομα του μικρού, ούτε από τις ικανότητές του και τηρεί κατά γράμμα το τυπικό. Ο Μικ Σουμάχερ, από την πλευρά του, έχει το ρόλο του εαυτού του. Έτσι δημιουργούνται ανατρεπτικές καταστάσεις, που διασκεδάζουν και είναι ικανές να επικοινωνήσουν στους νέους στη λογική ότι ακόμα και οι οδηγοί αγώνων, στο δημόσιο δρόμο τηρούν απόλυτα του κανόνες.

Να σημειώσουμε ότι ο Μικ Σουμάχερ συμμετέχει στο πρόγραμμα νέων αγωνιζομένων της Mercedes και είναι μάλιστα και ο νεότερος πρεσβευτής της μάρκας, με ρόλο να προσεγγίσει ένα νεαρό κοινό, το οποίο πλέον αποτελεί στόχο της γερμανικής μάρκας λόγω των συμπαγών μοντέλων της σειράς Α και, φυσικά, των αγώνων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!