Θες Koenigsegg; Θα περιμένεις!

Gazzetta team
Θες Koenigsegg; Θα περιμένεις!
Εκτός από το οικονομικό κομμάτι, υπάρχει κι άλλος βασικός παράγοντας που δε σου επιτρέπει να αγοράσεις μία Koenigsegg!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν το όνειρο να αγοράσουν ένα hypercar, όμως είναι λίγοι αυτοί που έχουν τα χρήματα να το έχουν στην κατοχή τους. Ωστόσο, και να έχει ξεπεράσει κάποιος το εμπόδιο στο οικονομικό σκέλος, υπάρχει και πάλι ένας βασικός παράγοντας που τον εμποδίζει να κάνει πραγματικότητα τ' ονειρό του.

Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Koenigsegg, καθώς θα πρέπει κανείς να περιμένει τέσσερα με πέντε χρόνια μέχρι να έρθει η παραγγελία. Πώς είπατε; Με άλλα λόγια, αν θες να αγοράσεις μία Agera RS, μία Regera ή μία One:1, θα πρέπει ή να έχεις τεράστια υπομονή ή να πάρεις ένα άλλο πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο, για το οποίο θα είσαι στην αναμονή το πολύ μερικούς μήνες και όχι μία πενταετία.

Άλλωστε, μέσα σε τόσο χρονικό διάστημα μπορείς, εφόσον έχεις την οικονομική δυνατότητα, να αλλάξεις όσα αυτοκίνητα θες, αντί να μπεις στη λίστα αναμονής. Κάτι που προβληματίζει και τον ισχυρό άνδρα της σουηδικής μάρκας, Κρίστιαν βον Κοένιγκσεγκ.

«Έχουμε μία λίστα αναμονής τέσσερα με πέντε χρόνια και θέλουμε να το κάνουμε πιο σύντομο επειδή γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να πουλάμε αυτοκίνητα τέσσερα ή πέντε χρόνια μετά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Στόχος μας είναι φέτος να πουλήσουμε 25 αυτοκίνητα».

Καλά, λοιπόν, όλα τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν τα μοντέλα της, τα οποία θα σε... γλυκάνουν, όταν θα έχεις ένα εξ' αυτών στα χέρια σου, όμως θα... πικραθείς από το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!